Zasoutěžte si o zatopené dobrodružství

potopanahled
Říše byla zatopena a rozvrácená země je v nebezpečí. Jedinou nadějí jsou pandí trojčata – ta však žijí rozděleně. Podaří se jim dát se znovu dohromady a zachránit zemi? Naplní svůj osud? Jakou roli sehraje tajemný tygr?

Zatopená říše a pandí trojčata

Bambusová říše se ocitne v nebezpečí poté, co je zatopena velkou vodou. Podle dávného proroctví mohou rozvrácenou zemi zachránit jen malá pandí trojčata. Podaří se tajemnému tygrovi spojit rozdělené sourozence znovu dohromady, aby společně naplnili svůj osud a zachránili celou Bambusovou říši?

 

Bambusová říše 1

Potopa
Autorka: Erin Hunterová
Přeložil: Matěj Čuchna

Vydalo: nakladatelství Bambook
Počet stran: 216
Vazba: vázaná
Vydáno: 04/2022
ISBN: 978-80-271-3407-6

Přečtěte si více o knize Bambusová říše – Potopa, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook.

 

Bambook

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

O autorce

Jak mnoho fanoušků ví, Erin Hunterová není jedna osoba, ale tým autorů a editorů, kteří spolupracují. Nejslavnější sérii Kočičí válečníci vytvořila Vicky Holmes, editorka sídlící v Londýně, v reakci na vydavatelství HarperCollins, které chtělo sérii o divokých kočkách. (…) Zatímco Vicky psala zápletky knih, přidali se k ní dvě fantastické autorky: Kate Cary a Cherith Valdry, aby příběhy dokreslily. Tým společně vytvořil další série, mezi něž patří Bravelands, Zákon smečky a Volání divočiny.

Zdroj informací: WarriorCats (přeloženo)

 

Vyhrajte knihu Bambusová říše – Potopa

Dávné proroctví říká, že rozvrácenou zemi, která byla zatopena velkou vodou, mohou zachránit jen pandí trojčata. Sourozenci jsou však rozdělení – podaří se tygrovi, aby je dal znovu dohromady? Naplní sourozenci svůj osud a zachrání říši?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bambusová říše – Potopa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bambusová říše – Potopa
probíhá od 3. do 16. května 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Bambusová říše – Potopa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBambusová říše 1
Potopa

Hunterová, Erin

bambook, 2022

Napsat komentář