Zasoutěžte si o příběh stárnoucích pankáčů

revolversnahled
V době divokých devadesátek mohli být slavní a přijít si na celkem slušný výdělek. Jejich slabosti nad nimi však vyhrály. Co když ale Dejv a jeho kumpáni Hadryn, Džery a Sifon dostanou druhou šanci? Hodí své problémy za hlavu a využijí toho?

Možnost vypadnout ze Zapadákova

Sto táců za jeden koncert? O tom se pankáčům z Revolvers nesnilo ani v době největší slávy. V devadesátkách se z nich měly stát hvězdy, ale z fetu a nenávisti jim zvlhnul prach. Teď Dejv čuje comeback a s ním možnost vypadnout ze Zapadákova. Jenže sehnat staré kumpány – alkoholika Hadryna, feťáka Džeryho a sektáře Sifona – a dohlídnout, aby to zase nepodělali, bude možná nad jeho síly…

Revolvers s nadhledem a ironií vypráví o naději a zklamání, zápalu a následném vyhoření, o touze dobýt svět, nebo si v něm aspoň najít svoje místo.

 

Revolvers

Autor: Oldřich Janeba

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-271-3419-9

Přečtěte si více o knize Revolvers, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Oldřich Janeba se původně věnoval psaní povídek a filmových synopsí. Mezi lety 2013 a 2017 vydal trilogii příběhů ze země indiánů (Wolf, Alice v oblacích a Stejsy). V roce 2016 inicioval vznik divadelního souboru Naoko a od začátku je jeho uměleckým vedoucím. Ve vlastní režii uvedl postupně hry: Robotická žena (2018), Vzpoura čarodějnic (2019) a Šneci v aspiku (2019). V roce 2017 natočil pro televizi Stream dokumentární seriál Příběhy filmů, kde zúročil dlouholeté studium kinematografie. V roce 2016 vydal hudební demonahrávku s názvem Folk Punk. V současnosti připravuje pro televizi Mall TV pořad Českej biják.

Zdroj informací: OldřichJaneba.cz

 

Vyhrajte knihu Revolvers

Pankáči Dejv, Hadryn, Džery a Sifon mají příležitost být slavní a slušně si vydělat – jsou ale devadesátky a možností, jak sejít ze správné cesty, je hned několik. A tak to nedopadne. Jenže teď přišla druhá šance. Dokáže banda stárnoucích pankáčů hodit trable za hlavu, popadnout svoje nástroje a získat to, o co svou vlastní vinou dříve přišli?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Revolvers vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Revolvers
probíhá od 16. do 29. listopadu 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Revolvers

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRevolvers
Co osud jednou rozpojí, člověk nemá znovu lepit dohromady

Janeba, Oldřich

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář