Vyhrajte knižní únikovou hru ze světa aztéků

o-mytech-a-azteckem-zlate-perex
Představte si, že se stanete jedinou nadějí pro celé lidstvo a osud ostatních je pouze ve vašich rukou. Pohodlně se usaďte a ponořte se do řešení úkolů v knižní verzi únikové hry, která vás zavede do časů dávné aztécké civilizace.

Záhada drahokamu s nedozírnými následky

Kdo by neměl rád trochu toho tajemství a napětí. V této únikové hře stanete uprostřed aztécké říše a budete mít za úkol vyřešit záhadu drahokamu. Pokud to nezvládnete, stane se strašlivá katastrofa, jejíž důsledky přetrvají až do naší doby. Součástí knížky je i mapa, a dokonce i soundtrack, který si můžete pustit online v aplikaci Spotify pro dokreslení atmosféry k vašemu hraní.

 

Únikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě

Autoři: Simon Zimpfer, Sebastian Frenzel

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Ilustrace: Kristina Gehrmann
Počet stran: 48
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2021
ISBN: 978-80-7639-107-9

Přečtěte si více o knize Únikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Únikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě

Mají vaše ratolesti rády hádanky a řešení zapeklitých úkolů? Nabídněte jim knižní výlet do dob aztécké civilizace, kde se promění v jedinou naději pro celé lidstvo. Podaří se jim vyřešit všechny hlavolamy a odvrátit strašlivou katastrofu, která by mohla zničit celý svět?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Únikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Únikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě
probíhá od 22. do 28. srpna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Únikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÚnikové hry – O mýtech a aztéckém zlatě

Frenzel, Sebastian - Zimpfer, Simon

Bookmedia, 2021

Napsat komentář