Vyhrajte biografii známé české operní pěvkyně

dagmar-peckova-perex
Dagmar Pecková je známá operní pěvkyně nejen v České republice, ale vystupovala také na mnoha slavných světových jevištích. Možná jste však netušili, že je také velká milovnice módy. To a mnohem více si můžete přečíst v její unikátní biografii.

Život na jevišti i mimo něj

Dagmar Pecková by si dost možná zasloužila označení chameleon. Jaká tedy vlastně je?

Má své vize, které chce uskutečnit. Nevzdává se. Srší nápady. Bývá pokaždé jiná: jednou něžná se zavřenýma očima a pohledem dovnitř duše, jindy ohnivý „Beran“. Rázná, ale zároveň empatická. Ví, co chce. Přímá, jako když vyšije. Životní názory má jasně dané a nebojí se je říkat nahlas. A když to nejde tudy, půjde to jinou cestou… I když se jeví všem na první pohled jako energický extrovert, je to naopak.

Dalo by se říct, že je taková křížovka s tajenkou, podobně jako tato kniha. Nejprve se něco o Dáše dozvíte v úvodu a poté projdete kapitolkami, kde nesou své příběhy její šaty. Šaty a Dášin životní styl nám posloužily jako odrazový můstek k něčemu schovanému uvnitř. Až pak se vám složí výsledný obrázek, jako byste skládali puzzle…

 

Dagmar Pecková: Šaty noty boty

Autorky: Dagmar Pecková, Michaela Zindelová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 192
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2021
ISBN: 978-80-271-3186-0

Přečtěte si více o knize Dagmar Pecková: Šaty noty boty, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Dagmar Pecková: Šaty noty boty

Operní pěvkyně Dagmar Pecková je nejen majitelkou překrásného hlasu, který ji dostal i na jeviště daleko za oceánem, ale především je to neobyčejná a energií sršící milovnice módy. Šaty často hrály důležitou roli i v mnoha zásadních událostech v jejím životě, proto je jim v její biografii věnováno poměrně hodně prostoru. Na konci knihy do sebe vše zapadne a vám nezbyde než jednu z našich nejznámějších mezzosopranistek obdivovat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dagmar Pecková: Šaty noty boty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dagmar Pecková: Šaty noty boty
probíhá od 13. do 26. dubna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Dagmar Pecková: Šaty noty boty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDagmar Pecková
Šaty noty boty

Pecková, Dagmar - Zindelová, Michaela

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář