Jak si vybudovat trvalý vztah

Prekonejte strach z opusteni
Samota a opuštěnost představují pocity, které nechce nikdo z nás zažívat. Pro vybudování zdravého vztahu plného lásky, porozumění a komunikace poslouží příručka s účinnými radami, cvičeními a pracovními listy. Každý z nás si zaslouží lásku a klid.

Trpíte tak silným strachem z opuštění, že raději zůstáváte sami?
Vyvolávají ve vás vztahy pocity nedostatečnosti, studu, osamění, žárlivosti či úzkosti?
Míváte pocit, že vás nikdy nikdo nemůže opravdu milovat?
Honíte se za nepředvídatelnými, nespolehlivými nebo nedostupnými partnery?
Tato kniha je skvělým průvodcem pro každého, kdo má už dost samoty a opuštěnosti. S její pomocí odhalíte své pokřivené životní vzorce, jež ve vás vyvolávají strach z opuštění. Autorka předkládá účinné strategie, názorná cvičení a užitečné pracovní listy, díky nimž najdete své spouštěče a osvojíte si vědomé dovednosti potřebné ke komunikaci ve zdravých vztazích.
Každému prospívá láska, klid a propojení s druhými. Naučte se budovat láskyplné vztahy, v nichž se budete cítit uvolnění a spokojení.

Překonejte strach z opuštění

Vybudujte si trvalý vztah
Autorka: Michelle Skeen
Přeložila: Lenka Vlčková

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 143×208 mm
ISBN: 978-80-271-1295-1
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Překonejte strach z opuštění vydalo nakladatelství Grada.

Ohlasy na knihu:

„Michelle Skeenová nás vlídně a srozumitelně provází naším labyrintem strachu a pocitu, že si nic dobrého nezasloužíme. Díky ní hluboko v sobě zjistíme, že jsme vždycky byli dost dobří a už nepotřebujeme všechny ty překážky, jež jsme si na cestě k lásce vytvořili. Tato kniha je pro všechny, kteří si přejí zažívat radost a spokojenost v trvalých a láskyplných vztazích.“

– Steve Flowers, MFT, autor knihy The Mindful Path through Shyness a spoluautor knihy Living with Your Heart Wide Open

„Tato kniha nabízí elegantní cestu k pochopení sebe sama, díky němuž je možné budovat dlouhodobé láskyplné vztahy. Z celého srdce ji doporučuji každému, kdo kdy trpěl ve jménu lásky.“

– Jason B. Fischer, MA, LPC, autor knihy The Two Truths about Love: The Art & Wisdom of Extraordinary Relationships

Více na stránce knihy.


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřekonejte strach z opuštění
Vybudujte si trvalý vztah

Skeen, Michelle

Grada, 2021

Napsat komentář