Let přímo do tragédie

mayday
Koupili letenky, nasedli do letadla a těšili se nejen na zážitek v supermoderním stroji, ale byli plní očekávání, co všechno je potká v cílové destinaci. Nikdy tam nedorazili. Poslechněte si osudy cestujících letounu Straton 797 z roku 1984.

Vypadá to jako běžný pracovní den v letecké společnosti Trans-United. Na startu je připraven supermoderní nadzvukový letoun Straton 797 a mezi cestujícími sedí také sportovní pilot dvoumístných letadel John Berry. Ani on, ani posádka letadla ještě netuší, že se plánovaný let zanedlouho změní v tragédii.­
Rozhlasová dramatizace z roku 1984.

Mayday (audiokniha)

Autor: Thomas Block
Přeložil: Zdeněk Hron
Čtou: Luděk Munzar, Jiří Samek, Lucie Žulová, Václav Neužil st., René Přibil a další

Vazba: CD
ISBN: 8590236109629
Doporučená cena: 299 Kč

Audioknihu Mayday vydalo nakladatelství Radioservis, kde si můžete přehrát ukázku.

 

O autorovi

Thomas Harris Block pracoval déle než 25 let v předních amerických leteckých společnostech jako profesionální pilot. Za svůj život se obeznámil s nejrůznějšími typy letounů. V mládí začínal u kluzáků, přešel na lehká jednomotorová letadla, obsluhoval i balony. Jako zkušený kapitán pilotoval velká trysková a dopravní letadla. Z leteckého prostředí si také vybírá náměty pro svou tvorbu. Píše romány, publikuje rovněž v novinách a časopisech. V současné době žije v Kalifornii.

Zdroj informací: ČBDB


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMayday (audiokniha)

Block, Thomas H.

Radioservis, 2021

Napsat komentář