Zahrajte si o útěk z osidel nevypočitatelného vraha

vrazda-bez-soucitu-perex
Patoložka Julia Schwarzová je ve své práci skvělá a miluje ji, proto je pro ni také vítaným odvedením pozornosti od vlastních problémů. Jenže tentokrát se při ní sama může stát obětí manipulativního vraha. Podaří se jí z jeho osidel vyváznout?

Šikovně spletená síť manipulací a intrik

Julia Schwarzová svou práci na pitevně miluje a se smrtí se umí vypořádat. Horší je to s nočními můrami, které ji v poslední době připravují o spánek. Soustředí se tedy raději na to, kdo mučil a zavraždil mladou policistku, kterou našli mrtvou v kufru jejího vlastního auta.

Komisař Kessler nejdříve hledá vraha mezi dealery drog, kterým byla na stopě. Předpokládaný pachatel ale skončí pod koly vlaku a začnou se objevovat nové oběti.

Když Julia konečně pochopí, jak spolu jednotlivé stopy souvisejí, dojde jí, že uvízla v síti manipulací a intrik nevypočitatelného sériového vraha.

 

Vražda bez soucitu

Autorka: Catherine Shepherd

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Rudolf Řežábek
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-271-3066-5

Přečtěte si více o knize Vražda bez soucitu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Catherine Shepherd (pseudonym) se narodila v roce 1972. Po maturitě začala studovat ekonomii a poté několik let pracovala pro velkou německou banku. Vlastní texty začala psát už na základní škole a později se k této své vášni vrátila. První detektivku vydala v dubnu 2012, brzy následovaly další kriminální romány a všechny se umístily na nejvyšších pozicích žebříčků Amazonu. V listopadu 2015 začala publikovat sérii s hlavní postavou berlínské vyšetřovatelky Laury Kernové a o rok později vydala knihu Vražda na blatech (Mooresschwärze), úvodní svazek série kriminálních příběhů s patoložkou Julií Schwarzovou. Patří k nejprodávanějším německým autorkám thrillerů a kriminálních románů. Má na kontě přes dva miliony prodaných knih.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Vražda bez soucitu

Když je mladá policistka nalezena mrtvá v kufru vlastního auta, komisař Kessler se vydává mezi dealery drog. Je přesvědčen, že právě tam najde vraha. Jenže když hlavní podezřelý zemře, a přesto je nalezena další mrtvola, je jasné, že šlo o chybný úsudek a že se pachatel skrývá někde úplně jinde. Podaří se ho policistovi spolu s forenzní specialistkou Julií Schwarzovou najít dříve, než si vyhlédne další oběť? To si přečtěte ve druhé knize ze série s patoložkou Julií v hlavní roli od Catherine Shepherd.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vražda bez soucitu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vražda bez soucitu
probíhá od 23. března do 5. dubna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Vražda bez soucitu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVražda bez soucitu

Shepherdová, Catherine

Cosmopolis, 2021

Zahrajte si o útěk z osidel nevypočitatelného vraha - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Alena napsal:

    Výhru „Vražda bez soucitu“ jsem si včera vyzvedla, moc děkuji.

  2. Gerd Muller napsal:

    Děkuji za výhru Vražda bez soucitu dorazila v pořádku.

Napsat komentář