Vyhrajte napínavý příběh domu s temnou minulostí

rodina-z-podkrovi-perex
Když Libby Jonesová zdědí dům po svých biologických rodičích, dozvídá se i o jeho temné minulosti. Právě zde, v jedné z místností, tragicky zemřeli tři lidé včetně její matky a otce. Co se tehdy stalo? A je bezpečné v domě žít?

Zlo skryté ve zdech domů

Londýn, módní čtvrť Chelsea. Honosný dům na nábřeží a v něm kolébka s nakrmeným a spokojeným miminkem, které čeká, až ho někdo pochová.
O patro níž, v kuchyni, leží tři rozkládající se mrtvá těla.

Kdo se doteď o dítě staral? A kam zmizel?

 

Rodina z podkroví

Autorka: Lisa Jewellová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Milan Lžička
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-271-1347-7

Přečtěte si více o knize Rodina z podkroví, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Lisa Jewellová se narodila v roce 1968 v londýnském West Endu a vyrůstala v severním Londýně. Už na základní škole v Oakleigh Park objevila svůj talent v tvůrčím psaní. Jednou ji její učitelka obvinila z podvodu, nevěřila totiž, že báseň, kterou před třídou přečetla, mohla napsat Lisa sama. Navzdory těmto náznakům se rozhodla místo psaní vystudovat umění a design na Barnet College. Po krátké a poměrně neúspěšné stáži v oblasti módy se vrátila k tvůrčímu psaní na místní škole věnované vzdělávání dospělých. Od té doby napsala třináct velice úspěšných románů. Žije v Londýně se svým manželem a jejich dvěma dcerami.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Rodina z podkroví

V módní čtvrti Chelsea stojí honosný dům, ve kterém se kdysi odehrál zločin. Tři mrtvoly na podlaze vyvolaly mnoho otázek, ale spokojené a čerstvě nakrmené dítě ležící v kolébce bylo ještě větší záhadou. Tím mimikem byla Libby, kterou po tragické události umístili do náhradní péče. Nyní, po více než dvaceti letech, se do domu vrací jako jeho dědička. Stavba si však svou temnou minulost nese s sebou a podivným událostem rozhodně není konec, což si můžete přečíst v napínavém thrilleru Lisy Jewellové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rodina z podkroví vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rodina z podkroví
probíhá od 9. do 22. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Rodina z podkroví

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRodina z podkroví

Jewellová, Lisa

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář