Zasoutěžte si o vraždu v sídle Gull’s Point

nulta-hodina-audiokniha-perex
Lady Tressilianová na svém sídle hostí zdánlivě velmi nesourodou společnost. Kromě toho, že hosty pojí zvláštně propletené a nedořešené vztahy, skrývá se mezi nimi také vrah. Naštěstí je nablízku inspektor Battle.

Podivná společnost skrývající vraha

Gull’s Point, přímořské sídlo lady Tressilianové nacházející se v rybářské vesnici Saltcreek, hostí na první pohled tak trochu zvláštní společnost: ve stejnou dobu – na sklonku léta – sem zamíří chráněnec zesnulého sira Tressiliana a slavný tenisový hráč Nevile Strange, jeho současná i bývalá manželka a rovněž dvojice mužů, s nimiž tyto dvě ženy pojí nedořešené milostné vztahy. Shoda okolností přivádí do blízkého Saltingtonu také inspektora Battlea.

 

Nultá hodina

Autorka: Agatha Christie

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Zdeněk Kupka
Překlad: Jan Zábrana
Délka: 7 hodin 41 minut
Vydáno: 11/2020

Přečtěte si více o audioknize Nultá hodina, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Agatha Christie je stále vládnoucí hvězdou detektivních románů a také světově nejznámější spisovatelkou všech dob, které se v počtu prodaných knih vyrovnal snad jen William Shakespeare. Narodila se v roce 1890 a vyrůstala v typicky viktoriánské rodině. V Paříži vystudovala hudbu. Místo kariéry zpěvačky se ale rozhodla pro psaní detektivních příběhů. Provdala se za Archibalda Christieho a v průběhu první i druhé světové války pracovala jako dobrovolná sestra a lékárnice – zde také získala zkušenosti s léky a jedy, které později využila při psaní svých detektivek. Později po smrti své matky se nervově zhroutila a přesně v té době došlo k jejímu jedenáctidennímu zmizení, které není dodnes úplně vysvětleno. Na motivy jejího zmizení vznikl i film Agatha (1979).
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Nultá hodina

Na sklonku léta se v přímořském sídle lady Tressilianové sejde poněkud nesourodá společnost. Na první pohled nesouvisející události navíc začnou gradovat, až v Gull’s Point dojde k vraždě, jejíž obětí se stane samotná hostitelka. Naštěstí je v blízkém Saltingtonu také inspektor Battle, který má díky svému bystrému úsudku šanci odhalit vraha. Zda se mu to podaří, to už si poslechněte v audio verzi detektivky od královny tohoto žánru Agathy Christie.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Nultá hodina vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Nultá hodina
probíhá od 25. prosince 2020 do 7. ledna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Nultá hodina

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNultá hodina
Audiokniha

Christie, Agatha

Audiotéka.cz, 2020

Zasoutěžte si o vraždu v sídle Gull’s Point - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Janca95 napsal:

    Dneska mi audiokniha došla na mail. Moc děkuji

Napsat komentář