Získejte příběh, jehož pokračování zvolíte vy sami

nejhorsi-vecirek-tveho-zivota-perex
Příběh o Bezhlavém Baronovi se zdá být druhořadou duchařskou historkou, kterou se vás kamarád snaží jen vystrašit. Jenže v tu chvíli se ozve pronikavý výkřik, který změní váš názor. Jak se zachováte? To si už vyberte sami.

Večírek, který se zvrtnul

Budeš si muset vybrat… Ale vybereš si dobře? Budeš tvůrcem svého příběhu. Sám si zvolíš svou cestu, sám se rozhodneš, kudy a kam se vydáš. Tento příběh může mít jedenáct možných konců. Budeš si umět správně vybrat, abys přežil?

Halloween ve venkovském sídle na samotě. Jsi s partou kamarádů pozvaný na večírek roku. Když dorazíte, hostitel Victor vám vypráví strašidelný a krvavý příběh tohoto starého panství: před sto lety jeden muž v záchvatu šílenství nemilosrdně vyvraždil celou svou rodinu a pak si vystřelil mozek z hlavy. Od té doby se Bezhlavý Baron potuluje po chodbách domu a v bezhvězdných nocích ho můžeme slyšet kvílet…

Zatímco se posmíváš kamarádovi a jeho druhořadým duchařským historkám plným krve, ozve se pronikavý výkřik a každému je jasné, že večírek se „zvrtnul“.

 

Nejhorší večírek tvého života

Autorka: Andy Rowski

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Jitka Řihánková
Počet stran: 320
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2020
ISBN: 978-80-7565-644-5

Přečtěte si více o knize Nejhorší večírek tvého života, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Andy Rowski (* 1986), vl. jménem Nadege Dabrowski, známá také jako Andy nebo Andy Raconte, je francouzská youtuberka, modelka, herečka a spisovatelka. Její kanál ANDY na YouTube přesáhl dva miliony sledujících. Účastnila se soutěží Miss, zahrála si v seriálu a ve francouzských komediích, jako modelka pracovala v USA. Nejhorší večírek tvého života je její druhá knížka, v roce 2016 vydala knihu Princesse 2.0.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Nejhorší večírek tvého života

Halloween je velká událost, během které se po ulicích potuluje řada dětí v převlecích a dospělí své domy zdobí řadou strašidelných dekorací. I parta přátel z knihy francouzské youtuberky a spisovatelky Andy Rowski si chce tuto tajemnou noc užít, a to na večírku ve venkovském sídle na samotě. Právě tam vyslechnou historku, která u řady z nich vzbudí potutelné úsměvy, ovšem ty se brzy změní v nefalšovaný děs. Přidejte se k nim v knize, ve které si můžete sami vybrat, jak se bude příběh party teenagerů vyvíjet dál.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nejhorší večírek tvého života vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nejhorší večírek tvého života
probíhá od 19. do 25. července 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 gamebooky Nejhorší večírek tvého života

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejhorší večírek tvého života

Rowski, Andy

Jota, 2020

Získejte příběh, jehož pokračování zvolíte vy sami - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Mio1979 napsal:

    Dobrý den,
    Výhra „Liška Šiška ve školce“ vpořádku dorazila. Děkuji.

  2. Janca95 napsal:

    Dneska jsem si knihu vyzvedla na poště. Moc děkuji za výhru.

Napsat komentář