Získejte trampoty malé čarodějky se zlobivým Pepíkem

o-rozarce-carodejne-a-zlobivem-pepikovi-perex
Malá Rozárka je sice čarodějnice a kouzla ovládá levou zadní, ale i čarodějnice musí kromě čarování umět číst a počítat. Proto se Rozárka musí přestěhovat do města, kde ji čeká opravdová lidská škola a v ní nezbedný spolužák Pepík.

Uličník, na kterého jsou i kouzla krátká

o-rozarce-carodejne-a-zlobivem-pepikovi-ukazka-1Pohádkové vyprávění o čarodějnici Rozárce je plné kouzel a čarování.

Rozárka se stěhuje do města a začíná chodit do lidské školy, kam se jí ale vůbec nechce. A ještě k tomu sedí v lavici s Pepíkem, který je snad nezlobivější kluk na světě. Pořád ji popichuje, žaluje na ni a dělá samé naschvály. A tak se Rozárka rozhodne, že mu dá pomocí čar a kouzel za vyučenou. Budou ale na záškodníka Pepíka její zaklínadla stačit?

 

O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi

Autorka: Petra Martišková

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Marie Nováčková
Počet stran: 64
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-271-1380-4

Přečtěte si více o knize O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook. A nezapomeňte také na ukázku.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

Ukázka z knihy

o-rozarce-carodejne-a-zlobivem-pepikovi-ukazka-2Bum a prásk. Bum a bum a prásk. Z nového pokojíku malé čarodějnice Rozárky se ozýval pěkný rámus. „Co tam ta holka zase vyvádí?“ mračil se tatínek čaroděj. „Rozárko?“ zavolal na ni. Místo odpovědi se ale ozvala jen další rána. Tatínek leknutím nadskočil. Raději se šel podívat, co se tam děje. Otevřel dveře do pokoje a vykulil oči. „Šmankote, Rozárko, co se stalo?“ „Kde?“ ozvalo se z hromady pod oknem. „Kde?“ zopakoval tatínek rozzlobeně. „Copak ty to nevidíš?“ „Nevidím,“ křikla na něj ta hromada harampádí. „Rozárko, hned vylez!“ nařídil jí tatínek. V kupě u okna něco zafunělo. Pak to škytlo, a nakonec se zasmálo. Hromada se celá zakymácela. Ozvalo se bum a prásk a konečně se objevila culíkatá hlava. Tatínek se vylekal. „Kdo jsi? A kde je moje dcera?“ zaburácel. „Ale tati, to jsem přece já, Rozárka,“ řekla culíkatá hlava. A aby ji tatínek lépe poznal, zamrkala na něj.

 

Vyhrajte knihu O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi

Umět čarovat jednomu dost usnadní život, ale někdy se zdá, že ani čáry nepomohu. A o tom se přesvědčí malá čarodějnice Rozárka poté, co nastoupí do lidské školy. Nejenom že musí brzy vstávat a každý den sedět ve třídě, ale navíc sdílí lavici s tím největším uličníkem ze třídy – s Pepíkem. Malý lotr si nenechá ujít žádnou příležitost, aby Rozárku pozlobil nebo na ni žaloval, a proto se malá čarodějka rozhodne, že mu dá za vyučenou. Jestli se jí to podaří, to už si přečtěte spolu s dětmi v příběhu Petry Martiškové, který ilustrovala Marie Nováčková.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi
probíhá od 10. do 23. července 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 pohádkové knihy O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi

Martišková, Petra

Grada, 2020

Získejte trampoty malé čarodějky se zlobivým Pepíkem - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. kistka napsal:

    Dobrý den, už dnes mi dorazila knížka Deset let se ségrou, moc děkuji.

  2. ladouch napsal:

    Moc děkuji za zaslání výhry, pošta dnes doručila.

  3. Jarka909 napsal:

    Děkuji, knížka dnes přišla.

Napsat komentář