Vyhrajte vyšetřování plné nejasností a tajemství

mraziva-krutost-perex
Když Cat Kinsellová odkázala Josepha Maddena na místní policejní oddělení, myslela si, že už ho nikdy neuvidí. Brzy však zjistí, jak moc se mýlila, když je Joseph zatčen a obviněn z vraždy. Skutečně ji spáchal, nebo se na něj někdo pokouší zločin hodit?

Vrah, nebo oběť?

Na detektiva Cat Kinsellovou se v kavárně obrátí Joseph Madden. Jeho žena Rachel ho prý donutí zaplatit, ale nemůže – nebo nechce – prozradit podrobnosti. Protože to vše Cat považuje za pouhou manželskou roztržku, odkáže ho na místní policejní oddělení.

Později se setkají znovu – když je Joseph zatčen za vraždu. Ale není to jeho manželka Rachel, kdo je mrtvý…

Je Joseph Madden cizoložníkem, vrahem, nebo obětí? Jaké je tajemství, které spojuje členy této rodiny?

 

Mrazivá krutost

Autorka: Caz Frearová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 432
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-271-2858-7

Přečtěte si více o knize Mrazivá krutost, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Caz Frearová vyrostla v Coventry a během dospívání snila o tom, že se přestěhuje do Londýna a napíše knihu. První sen si splnila rychle, na druhý ovšem došlo, až když se vrátila zpět do svého rodného města. Vystudovala historii a politické vědy, což se jí velmi hodilo, když pracovala jako číšnice, prodavačka, maloobchodní prodejkyně a posledních dvanáct let také jako headhunter. Alespoň mohla brousit svůj ostrovtip. Když se netrápí nad dialogy nebo vymýšlením nečekaných zvratů, fandí Arsenalu nebo ji najdete v hospodě, jak vede zasvěcené hovory o tématech, o nichž nic neví.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Mrazivá krutost

Jednoho dne se v kavárně na Cat Kinsellovou obrátí zoufalý Joseph Madden, který by od ní chtěl pomoci, ale zároveň není ochotný nebo nemůže prozradit téměř žádné podrobnosti. Detektivce se proto zdá, že jde o pouhou manželskou roztržku, odkáže Josepha na místní policii a zapomene na něj. Brzy na něj však znovu narazí, když je muž zatčen za vraždu. Na celém případu však něco nesedí a Cat Kinsellová bude muset odhalit, zda je Joseph Madden opravdu vrahem, nebo také obětí. Přečtěte si, na co při vyšetřování přijde, v napínavém thrilleru Caz Frearové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Mrazivá krutost vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Mrazivá krutost
probíhá od 10. do 23. března 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Mrazivá krutost

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMrazivá krutost

Frearová, Caz

Cosmopolis, 2020

Vyhrajte vyšetřování plné nejasností a tajemství - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. cert napsal:

    Děkuji za knihu přeji hezký den Bárta

  2. ekov napsal:

    Moc děkuji, knížka Mrazivá krutost mi včera přišla.

  3. Gudrun Gudrun napsal:

    Moc děkuji za výhru, knížka v pořádku dorazila, už se moc těším jak se začtu

Napsat komentář