Zachyťte společné chvíle s dítětem

Album naseho detatka_Zmatlikova
Čekáte přírůstek do rodiny a nechcete propást ani jeden důležitý okamžik? Zaznamenávejte společné chvíle se svým miminkem do alba s krásnými ilustracemi Heleny Zmatlíkové.

Uchovejte si vzpomínky a sledujte krok za krokem vývoj, důležité momenty i úspěchy vašeho děťátka. Vlepujte fotografie a zapisujte do alba zajímavé postřehy hned od prvních okamžiků. Zaznamenáte tak všechny důležité momenty i pokroky, které s vaším malým děťátkem během prvních pár let společně prožijete.

 

Album našeho děťátka

Ilustrovala: Helena Zmatlíková

Počet stran: 48
Vazba: vázaná
Formát: 210×270 mm
ISBN: 978-80-271-0337-9
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Album našeho děťátka vydalo nakladatelství Grada.

 

Ukázka z knihy

Album naseho detatka_Zmatlikova_ukazka1Album naseho detatka_Zmatlikova_ukazka2

Prolistujte si celou ukázku.

 

Helena Zmatlíková

Helena Zmatlíková byla česká malířka a ilustrátorka. Ilustrovala přibližně 250 knížek, hlavně pro děti. Knihy, které ilustrovala, byly překládány do mnoha jazyků a vycházely v zahraničí i s původními ilustracemi, takže je znají děti takřka na celém světě. Známé jsou její ilustrace Honzíkovy cesty od Bohumila Říhy a dětských knížek od Eduarda Petišky. Podobně známé jsou i Děti z Bullerbynu od Astrid Lindgrenové. Pracovala i na animovaných filmech, například na večerníčku Domeček u tří koťátek. Za své dílo získala řadu ocenění za nejkrásnější knížku. Podílela se i na Světové výstavě v Bruselu 1958. Více informací naleznete v našem medailonu.

Zdroj informací: Kosmas.cz


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlbum našeho děťátka

Grada, 2019

Napsat komentář