Tipy a cvičení nejen pro zlepšení paměti

Zlepsete si pamet_koncentraci_mysleni
Máte někdy problém vybavit si jméno nějakého člověka, telefonní číslo nebo PIN? Ztrácíte věci, zapomínáte a kladete si otázky, jestli nemáte něco s hlavou nebo zda už snad nezačínáte stárnout? Zlepšete svou paměť a koncentraci prostřednictvím cvičení v knize Ursuly Oppolzerové.

Postarejte se o své tělesné i duševní zdraví a pokuste se zbavit stresu nebo se mu vyhýbat. Pomocí programu v knize můžete výrazně zlepšit svou schopnost koncentrace, paměť i kreativitu a rozhýbat své mozkové buňky. V programu pro trénink mozku navíc najdete celou řadu tipů pro každodenní život i pro stravování, které mozku prospívá, a ve cvičeních jsou nadto uvedeny nejrůznější zajímavé poznatky o fungování mozku (informace o výzkumu mozku, odbourávání stresu, rozdílech mezi mužským a ženským mozkem a mnoha dalších tématech). Abyste mohli cíleně začít tam, kde právě potřebujete, můžete si udělat i podrobný test.

 

Zlepšete si paměť, koncentraci a myšlení

Praktická cvičení, testy a tipy
Autorka: Ursula Oppolzer
Přeložila: Gabriela Thöndlová

Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Formát: 145×208 mm
ISBN: 978-80-271-2877-8
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Zlepšete si paměť, koncentraci a myšlení vydalo nakladatelství Grada.

 

Ukázka z knihy

Zlepsete si pamet_koncentraci_mysleni_ukazka

Prolistujte celou ukázku.

 

Ursula Oppolzer

Ursula Oppolzer vystudovala biologii a zeměpis pro učitele, matematiku a psychologii. Vede semináře a přednášky o metodologii učení, psychologii učení, soustředění a tvořivosti. Má pedagogické zkušenosti na střední škole. Také vydala několik publikací.

Informace byly čerpány ze stránek Lehrerheld.com.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZlepšete si paměť, koncentraci a myšlení
Praktická cvičení, testy a tipy

Oppolzer, Ursula

Grada, 2019

Napsat komentář