Vyhrajte biografii nejlepšího tenisty všech dob

federer-perex
Roger Federer jednoznačně patří mezi nejlepší tenisové hráče všech dob a výčet jeho titulů a sportovních úspěchů je skutečně dlouhý. Přesvědčte se o tom v biografii tohoto sportovce a nahlédněte i do jeho osobního života.

Hvězda, která září už více než dvě desetiletí

Pro mnohé fanoušky i odborníky je Roger Federer nejlepším tenisovým hráčem všech dob. Dvacet grandslamových titulů tohoto legendárního Švýcara žádný hráč ve světě mužského tenisu nepřekonal. Za svou kariéru zažil několik nejdramatičtějších sportovních momentů, jež se zapsaly do historie světového tenisu.

Kniha Federer: Portrét tenisové legendy je bohatě ilustrovanou biografií hvězdy, která zářila na světových kurtech po dvě dekády. Každý milovník tenisu si vychutná tento vhled do života a kariéry muže, který překonal hranice svého sportu a stal se jedním z největších sportovců jedenadvacátého století.

 

Federer: Portrét tenisové legendy

Autor: Ian Spragg

Vydalo: nakladatelství Svojtka & Co.
Překlad: Tomáš Pokorný
Počet stran: 160
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-256-2602-3

Přečtěte si více o knize Federer: Portrét tenisové legendy, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Federer: Portrét tenisové legendy

Roger Federer bývá mnohdy označován jako nejlepší tenisový hráč všech dob a výčet jeho vyhraných turnajů ve dvouhře i čtyřhře, počet získaných grandslamových titulů a zlatá medaile z Olympijských her z roku 2008 toto označení jen potvrzují. Jeho jméno znají i ti, kteří mezi sportovní nadšence úplně nepatří, protože muže, který na kurtech září už přes dvě desetiletí, nelze přehlédnout. A pokud se o Rogeru Federerovi chcete dozvědět ještě více, začtete se do biografie od Iana Spragga.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Federer: Portrét tenisové legendy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Federer: Portrét tenisové legendy
probíhá od 19. do 25. ledna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Federer: Portrét tenisové legendy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeFederer
Portrét tenisové legendy

Spragg, Ian

Svojtka & Co., 2019

Napsat komentář