Zasoutěžte si o výpravu za chybějící slokou velrybí ukolébavky

gerda-pribeh-more-a-odvahy-perex
Když byli Gerda a její bratr Lars ještě docela malá velrybátka, zpívala jim jejich maminka ukolébavku. Jednoho dne se sourozenci ale dozví, že píseň neznají celou, proto neváhají a chybějící sloku se vydají hledat. Připojte se k nim!

Pátrání po pokračování maminčiny písničky

A101C0N13691-Gerda_2_blok.inddOd doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka. Jednoho dne se však sourozenci dozvědí, že píseň má i pokračování, a navzdory strachu z neznáma se ho vydají hledat. Cestou zažijí nečekaná dobrodružství a seznámí se s mnoha obyvateli podmořského světa. Podaří se jim ale najít chybějící sloky maminčiny písničky?

 

Gerda: Příběh moře a odvahy

Autor: Adrián Macho

Vydalo: nakladatelství CPress
Počet stran: 32
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-264-2833-6

Přečtěte si více o knize Gerda: Příběh moře a odvahy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CPress patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

cpress-AM

Nakladatelství CPress systematicky rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Novým knižním oborem, který si už pevně vydobyl své místo v našem nakladatelství, jsou kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

„Larsi? Víš, co mi jednou vykládala jedna kamarádka?“ rozvyprávěla se Gerda, aby si během putování ukrátili čas. „Prý se kdysi před lety bratr tatínka našeho dědečka vydal na okružní plavbu oceánem. Toulal se, poznával nová místa a procestoval až desetitisíce mil. Co desetitisíce! Statisíce! Dokonce možná  mi-li-o-ny! Za jediný měsíc!“
„U všech kosatek a narvalů! To je ale nesmysl,“ přerušil ji rázně bratr. Napřímil se a začal ji vážným hlasem poučovat: „Až ti bude zase někdy někdo věšet bulíky na ploutev, zkus se ho zeptat, jestli si své povídání tak trošku nepřibarvil. Vždyť víš, že velryby si strašně rády vymýšlejí. Nemůžeš věřit všemu, co…“

A101C0N13691-Gerda_2_blok.indd

 

O autorovi

Adrián Macho žije a působí v Bratislavě. Kreativita a výtvarné techniky jej provázejí už od mala. Studoval uměleckou keramiku na střední škole v Modře. Dlouho se věnoval grafickému designu v reklamních agenturách a později i na volné noze. Jeho talent se ale nejvíce projevil, když začal ilustrovat. Důkazem je několik dětských knih, které se na Slovensku staly bestsellery a dostalo se jim i ocenění od čtenářů. V roce 2018 se v Česku prezentoval svým autorským debutem, dětskou knihou Gerda, příběh velryby, kterou sám ilustroval.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Gerda: Příběh moře a odvahy

Písničku, kterou si malá velryba Gerda a její bratr Lars prozpěvují, milují všechny velryby, přesto se stařičká velryba Lisbet mračí pokaždé, když je zaslechne ji zpívat. Nemá ji snad jako jediná ráda? Když Lisbet sourozencům prozradí, že její rozmrzelost pramení z toho, že ukolébavku nezpívají celou, ti neváhají a vydávají se na výpravu napříč oceánem, aby chybějící sloku našli. Vydejte se za dobrodružstvím spolu s nimi, poznejte obyvatele podmořského světa a třeba se nakonec i vy naučíte velrybí uspávanku celou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CPress patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Gerda: Příběh moře a odvahy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Gerda: Příběh moře a odvahy
probíhá od 17. do 30. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Gerda: Příběh moře a odvahy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGerda: Příběh moře a odvahy

Macho, Adrián

CPress, 2019

Zasoutěžte si o výpravu za chybějící slokou velrybí ukolébavky - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. jacline napsal:

    Dobrý den,
    včera dorazila kniha Gerda – Příběh moře a odvahy, děkuji.

Napsat komentář