Vyhrajte vstupenku do světa Woodwalkerů

Woodwalker_Caragova promena
Carag se narodil jako puma, ale protože on i jeho rodina jsou Woodwalkeři, mají zvláštní moc – mohou střídat zvířecí a lidskou podobu. Možná proto Caraga svět lidí tolik přitahuje, až se rozhodne zkusit v něm žít. A právě tehdy se dozví o škole Lízy Clearwaterové.

Škola pro speciální děti

Hlavní hrdina Carag není jen tak obyčejný chlapec. Narodil se jako puma v severoamerických lesích státu Wyoming a prvních jedenáct let strávil se svou rodinou. Už od mala má ale on i celá jeho rodina velice zvláštní schopnost – dokáže se proměňovat v člověka. Carag se ale rozhodne opustit svůj domov a žít mezi lidmi jako Jay, záhadný chlapec, který ztratil paměť. Snaží se přizpůsobit lidskému životu, dokud ovšem nenarazí na střední školu Lízy Clearwaterové pro speciální děti. Tam se konečně může naučit žít v obou podobách a dozvědět se více. Spolu se svými novými přáteli ho čekají podivuhodná dobrodružství.

 

Caragova proměna

Autorka: Katja Brandisová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Ondřej Malý
Překlad: Ivana Führmann Vízdalová
Délka: 978-80-7335-344-8
Vydáno: 11/2019

Přečtěte si více o audioknize Caragova proměna, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst naši recenzi.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Katja Brandisová ročník 1970, studovala amerikanistiku, anglistiku a germanistiku a pracovala jako novinářka. Už ve škole si od ní spolužáci vypůjčovali rukopisy, když potřebovali něco nového ke čtení. Uveřejnila četné romány pro děti, například Gepardensommer (Gepardí léto), Floaters – Im Sog des Meeres (Plovoucí – Ve víru moře), nebo Ruf der Tiefe (Volání hlubiny). Při rešerších pro knihy Woodwalkers v Yellowstonském národním parku se osobně seznámila s mnoha bizony, skoro zakopla o spícího losa a směla z lahvičky krmit mládě medvěda baribala. S manželem, synem a třemi kočkami, z nichž jedna vypadá trochu jako puma, žije nedaleko Mnichova.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Caragova proměna

Carag patří mezi zvláštní druh Woodwalkerů, což mu dovoluje se dle libosti proměňovat ze zvířete v člověka a naopak. A právě dosud neznámý svět lidí je pro Caraga natolik fascinující, že se rozhodne opustit svou rodinu žijící v severoamerických lesích a zkusit žít jako běžný kluk. Jeho pěstouni, kteří si myslí, že adoptovali chlapce trpícího ztrátou paměti, mu však dokáží, jak krutí umí lidé být a proč mu jeho vlastní rodiče radili, aby se od nich držel dál. A právě tehdy se Carag dozvídá o střední škole Lízy Clearwaterové pro speciální děti, kde by se mohl seznámit s dalšími Woodwalkery a rozvíjet zde své schopnosti, a vy se můžete pustit do učení spolu s ním v audio verzi fantasy knihy Katjy Brandisové, kterou namluvil Ondřej Malý.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Caragova proměna vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Caragova proměna
probíhá od 12. do 25. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Caragova proměna

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCaragova proměna
Audiokniha

Brandisová, Katja

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář