Zahrajte si o cestě do města posledních přeživších

evoluce-vez-zajatcu-perex
Lucie a její přátelé se ocitli ve světě, který se absolutně liší od toho, na který byli zvyklí. Při své cestě narazí na město přeživších, které jim však namísto odpovědí přinese pouze další otázky. Jak je možné, že se lidstvo vrátilo ve vývoji zpět?

Zpět do hlubokého středověku

Když Lucie a její přátelé po vyčerpávající cestě dorazí do města posledních přeživších, brzy zjistí, že zde nenajdou odpovědi, které celou dobu tak usilovně hledali. Lidstvo se místo vpřed posunulo ve vývoji zpátky do hlubokého středověku. Když se mladí lidé při čtení ze zakázané posvátné knihy dozví, že nejsou jediní cestovatelé časem, musí z pevnosti okamžitě utéct. Mají jasný cíl. Přežít cestu skrz zemi plnou obřích mimozemských Squidů, nepřátelských zvířat, přejet poušť a nalézt místo vybudované ostatními cestovateli časem.

 

Evoluce – Věž zajatců

evoluce-vez-zajatcu-obalkaAutor: Thomas Thiemeyer

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Marek Holý
Délka: 8 hodin 15 minut
Vydáno: 11/2019

Přečtěte si více o audioknize Evoluce – Věž zajatců, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst naši recenzi.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Thomas Thiemeyer se narodil roku 1963. Studoval geologii a geografii, pak se osamostatnil a vydal se na dráhu spisovatele a ilustrátora. Jeho příběhy pokračují v tradici klasických dobrodružných románů a jejich námětem často bývá objevování zaniklých kultur a ohrožení záhadnými mocnostmi. Mnoho z nich bylo přeloženo do více než třinácti jazyků. Spisovatel žije se svou rodinou ve Stuttgartu.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Evoluce – Věž zajatců

Když se Lucie a její přátelé po nouzovém přistání letadla ocitli na místě, kde po moderní civilizaci není ani stopy, vydali se hledat další lidi a odpovědi na to, co se stalo se světem, který dosud znali. Nyní se však ukazuje, že město přeživších vyvolává spíše další otázky, a Lucie s přáteli z něj musí utéct. Civilizace se totiž z jakéhosi důvodu vrátila ve svém vývoji zpět na úroveň hlubokého středověku. Navíc takzvaných cestovatelů časem, kteří by snad mohli znamenat jistou naději, existuje pouze hrstka a cesta k nim je plná nebezpečí. Vydejte se na tuto cestu spolu s hrdiny v druhém díle fantasy série Evoluce od Thomase Thiemeyera, který, stejně jako první knihu Město přeživších, namluvil Marek Holý.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Evoluce – Věž zajatců vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Evoluce – Věž zajatců
probíhá od 14. do 27. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Evoluce – Věž zajatců

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEvoluce – Věž zajatců
Audiokniha

Thiemeyer, Thomas

Audiotéka.cz, 2019

Zahrajte si o cestě do města posledních přeživších - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, vyhraná audiokniha Evoluce už mi byla v pořádku doručena. Moc děkuji.

Napsat komentář