Recepty na zdravá a chutná jídla

zdrave-jist-perex
Hledáte inspiraci do kuchyně a zároveň máte vysoké nároky na kvalitu jídel? Lenka Špaček si pro čtenáře připravila sedmdesát receptů, díky kterým si uvaříte veganská jídla bez bílé mouky, bez cukru a bez tropických plodin.

V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a bez zbytečného utrpení.
Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevovat a poznávat nové chutě. S výjimkou několika jídel, která jsou kořeněnější, jsou obsažené pokrmy svou skladbou vhodné i do dětského jídelníčku.

Ukázka z knihy

zdrave-jist-1

zdrave-jist-2

Doporučujeme

Zajímavé recepty najdete i v dalších kuchařkách.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize   zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

Zdravě jíst

Veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin
Autorka: Lenka Špaček

Počet stran: 112
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 215×270 mm
ISBN: 978-80-88316-27-5
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Zdravě jíst vydalo nakladatelství Kazda.

O autorce

Lenka Špaček je populární veganská blogerka, kterou možná znáte z blogu zdravejist.blogspot.cz. Zároveň pravidelně přispívá do časopisu Bylinky revue a stejně tak jste její články mohli zaznamenat v internetovém časopisu Vegazín. Pod značkou By Starling také s láskou šije zero waste produkty pro každodenní používání. Před pár lety se odstěhovala z velkého města na venkov, kde žije v domě u lesa se svým manželem, dvěma dětmi a zvířecí partou složenou ze dvou bíglů a tlupy šťastných adoptovaných slepic. Od té doby s láskou pečuje o svou bylinkovo-zeleninovou zahrádku, která se jí stala velkou inspirací. Již od dětství ráda vaří a objevuje nové chutě, zároveň oslavuje ty tradiční, po generace opečovávané recepty. Vaří chutná a zdravá jídla většinou z lokálních surovin, z nichž si velkou část také sama pěstuje. Aby svým nejbližším mohla servírovat jen to nejlepší a pomáhat jim na cestě ke zdravějšímu já, udělala si kurz výživového poradenství.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knih o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZdravě jíst
Veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin

Špaček, Lenka

Kazda, 2019

Napsat komentář