Vyhrajte pátrání po pařížském vrahovi

krvavy-andel-perex
Manželka komisaře Sharka zmizela už před šesti měsíci, a přestože on sám je zkušený vyšetřovatel, nedokázal zjistit, co se s ní stalo. Je však profesionál, proto se pouští do nového případu, aniž by tušil, že právě ten by ho mohl dovést k jejímu nalezení.

Případ pro zkušeného vyšetřovatele

Komu čelil komisař Sharko předtím, než se jeho partnerem stala Lucie Henebelleová?

Nedaleko Paříže je nalezeno znetvořené ženské tělo. K případu je povolán komisař Franck Sharko, který si právě prochází svým osobním peklem. Před šesti měsíci totiž beze stopy zmizela jeho žena. Nový případ v něm ale znovu probudí zkušeného policistu, který se zarputile pustí do pátrání. Brzy je však nalezeno další tělo a všechno nasvědčuje tomu, že obětí bude přibývat. A jednou z nich by mohla být i Sharkova manželka…

 

Krvavý anděl

Autor: Franck Thilliez

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Dana Melanová
Počet stran: 336
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2019
ISBN: 978-80-7597-446-4

Přečtěte si více o knize Krvavý anděl, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédnout si můžete také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Někde v hloubi duše mi neměnný kousíček vědomí neustále našeptává, že je mrtvá, že to ani nemůže být jinak po tolika bolestných měsících a dnech…
Ještě po půl roce pořád svoji ženu hledám. Často mě navštěvuje ve snech. Sestupuje ke mně shora, nejdřív cítím její vůni, která mě hladí po vlasech jako dětské ruce. Ale pokaždé, když se naše pohledy střetnou, se jí řinou z očí ostří žiletky, hádci tencí jako stébla slámy jí padají z úst a z nosu a z otvoru, který jí zeje uprostřed hrudi, vychází hnilobný pach smrti.
Znovu si vezmu tašku, vytáhnu z kapsy mobil a zapnu ho s nadějí, že tam nenajdu žádný vzkaz, který by mě připravil o předposlední den dovolené. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Krvavý anděl

Komisař Sharko dostal svoji přezdívku žralok nejen podle příjmení, které k tomu přímo vybízí, ale i podle zaujetí, se kterým jde zločincům po krku. Nyní sice prožívá krušné období, ale je to profesionál, proto se okamžitě pouští do vyšetřování případu, který otřásl nejen obyvateli Paříže, ale i otrlými policisty. Vydává se po stopách vraha, jehož obětí stále přibývá, aniž by tušil, že jednou z mrtvých by mohla být i jeho půl roku nezvěstná manželka. Podaří se mu vraha dopadnout? To si přečtěte v prvním thrilleru ze série s komisařem Sharkem od Francka Thillieze.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Krvavý anděl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Krvavý anděl
probíhá od 18. do 24. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Krvavý anděl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrvavý anděl

Thilliez, Franck

XYZ, 2019

Napsat komentář