Nenechte si ujít v týdnu od 21. do 27. května

Nenechte si ujít
Autogramiády, besedy a mnoho dalších literárních akcí na vás čekají i tento týden. Vydejte se třeba na vycházku s Franzem Kafkou nebo na Rakouský den do Liberce.

V pondělí 21. května se v pražském Paláci knih Luxor koná beseda s prof. Annou Struneckou, spoluautorkou knihy Doba jedová 2, navazující na první díl Doba jedová. Setkání se koná od 17 hodin.

V Brně se 22. května můžete těšit na autogramiádu Romana Vaňka, známé tváře kulinářských pořadů a zakladatele Pražského kulinářského institutu. Jeho knihu Poklady klasické české kuchyně si můžete nechat přijít podepsat do knihkupectví Barvič a Novotný v brněnské ulici Česká od 17 hodin.

Ve středu 23. května si můžete zajet do Liberce, kde Krajská vědecká knihovna pořádá Rakouský den v knihovně. Divák bude mít možnost zhlédnout filmy, výstavy, účastnit se hudebních vystoupení a taktéž i nejrůznějších čtení. Celodenní akce začíná v 11 hodin dopoledne.

Jste-li milovníky Franze Kafky, pak si ve čtvrtek 24. května nenechte ujít komentovanou vycházku po okolí Staroměstského náměstí a místech s Franzem Kafkou spojených. Kromě vycházky se můžete těšit i na přednáškou pořádanou od 14: 30 v malém sále Ústřední knihovny v Praze. Přednášející bude PhDr. Jana Jebavá.

Rádi žijete zdravým životním stylem? Pak vás jistě potěší autogramiáda výživového poradce a tváře pořadu Jste to, co jíte Petra Havlíčka a šéfredaktorky časopisu Dieta Petry Lamschové. Knihu Jídlo jako životní styl II., kterou vydalo nakladatelství Mladá fronta si můžete nechat přijít podepsat v pátek 25. května od 17 hodin do knihkupectví Dobrovský v pražském OC Arkády.

Jakou literární akci si vyberete vy? Kam chodíte nejraději – na autogramiády, besedy, křty nebo autorská čtení? Podělte se s námi o vaše zážitky.

Doporučení:
Share

Napsat komentář