Vyrobte si make-up svých snů

Mineralni kosmetika_uvodni
Vytvořte si vlastní domácí kosmetiku z přírodních zdrojů! Nová knížka Michaely Suché vás naučí, jak si namíchat oční stíny, rtěnky, pudry a mnoho dalšího.

Věděli jste, že si můžete doma vyrobit zdravou dekorativní kosmetiku přesně podle svých představ a šetřit tak nejen svou peněženku, ale také přírodu? A je to jednodušší, než se může zdát! Tato knížka vás naučí jak na to. Namíchejte si vlastní pudry, oční stíny, make-up, ale i řasenky, tekuté linky nebo rtěnky. Řada surovin, které použijete k jejich přípravě, má pozoruhodné vlastnosti, jejichž vzájemnou kombinací získáte neuvěřitelně pestrou škálu vlastností, které přizpůsobíte přesně svému typu a barevnému tónu pleti. Vydejte se na cestu barevné alchymie a s pomocí receptů popsaných v této knize objevte svět domácí minerální kosmetiky.

 

Minerální kosmetika

Jak si doma vyrobit vlastní dekorativní kosmetiku
Autorka: Michaela Suchá

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 167×225 mm
ISBN: 978-80-264-2450-5
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Minerální kosmetika vydalo nakladatelství CPress.

 

Ukázka z knihy

Mineralni kosmetika_ukazka

Stáhněte si další ukázku.

 

Michaela Suchá

Michaela Suchá se k tvorbě vlastní kosmetiky dostala díky synovi, který jako miminko trpěl lehkým atopickým ekzémem. Ani ona sama na tom nebyla s pletí optimálně. Vyzkoušela různé možnosti a začala studovat bylinky, které odmalička milovala. Za posledních 7 let nasbírala tolik zkušeností, že by byl hřích nepodělit se o ně s ostatními. A tak si Michaela Suchá založila blog, na němž zveřejňuje recepty krémů, balzámů, šamponů i návody na výrobu vlastní dekorativní kosmetiky. Je autorkou knihy Zelená kosmetika.

Informace byly čerpány z autorčiných stránek.


Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMinerální kosmetika
Jak si doma vyrobit vlastní dekorativní kosmetiku

Suchá, Michaela

CPress, 2019

Napsat komentář