Vyhrajte publikaci o pěstování hortenzií

hortenzie-v-zahrade-perex
Hortenzie svým bohatým květenstvím a pestrými barvami dokážou rozjasnit každou zahradu, a přitom nejsou nijak náročné na pěstování. Přesvědčte se o tom v publikaci, která vám nabídne mnoho užitečných rad, tipů a inspirace, jak o ně pečovat.

Rozveselte svoji zahradu

hortenzie-v-zahrade-ukazkaHortenzie v posledních letech získávají na mimořádné oblibě. Ze selských zahrad pronikly i do moderních městských zahrad a nelze si je odmyslet ani od romantických venkovských domů a usedlostí. Tyto nádherné a nenáročné keře okouzlují nejen bohatou záplavou květů, ale i dlouhým obdobím květu a čarovným podzimním zbarvením.

Půvabné zahrady představené v této knize ukazují širokou škálu rozmanitých odrůd a kultivarů hortenzií s ohromujícími tvary a barvami květů a současně je představují jako solitér i jako součást většího celku.

 

Hortenzie v zahradě

Autorka: Martina Meidingerová

Vydalo: nakladatelství Kazda
Fotografie: Evi Pelzerová
Počet stran: 160
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2019
ISBN: 978-80-88316-24-4

Přečtěte si více o knize Hortenzie v zahradě, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Hortenzie v zahradě

Hortenzie patří díky velkým shlukům barevných květů a své relativní nenáročnosti k oblíbeným keřům a v posledních letech je můžeme stále častěji vídat i jako součást moderní výsadby. Pokud po nich toužíte i vy, přečtěte si knihu Martiny Meidingerové, ve které najdete mnoho užitečných tipů a rad. Zjistěte, který druh si z nepřeberné škály možností vybrat, jak o hortenzie pečovat, aby bohatě kvetly, a inspirujte se, jak si z nich vytvořit krásnou dekoraci, aby zdobily nejen zahradu, ale i váš domov.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Hortenzie v zahradě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hortenzie v zahradě
probíhá od 2. do 8. června 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Hortenzie v zahradě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHortenzie v zahradě
Inspirace a praktické tipy

Meidingerová, Martina

Kazda, 2019

Napsat komentář