Vyhrajte drsný příběh oběti hromadného znásilnění

rikala-si-o-to-audiokniha-perex
Osmnáctiletá Emma se jednoho rána probudí na zahradě a z předchozího dne si pamatuje pouze to, že se chystala na večírek. Nemá tušení, jak se ocitla před domem a proč je celá zhmožděná a rozbolavělá. Ostatní to ovšem ví a neváhají se o to podělit.

Když všichni kromě vás ví, co se stalo

Osmnáctiletá Emma není příliš sympatická hrdinka. Je povrchní, sobecká a pokrytecká. A takový je i celý svět, ve kterém žije. Jednoho dne se probudí na prahu svého domu celá zhmožděná a rozbolavělá a na nic z předchozí noci si nepamatuje. Její zdánlivě dokonalý život se obrátí naruby, když se na sociální síti objeví záplava detailních fotografií z onoho večera. Emma byla znásilněna.

Autorka Louise O’Neillová poodhaluje čtenáři vnitřní svět oběti hromadného znásilnění a ukazuje, čím si takový člověk musí projít. Emma čelí odsouzení nejen ze strany většiny obyvatel malého městečka, ve kterém žije, ale i od svých vlastních rodičů. Byla opilá, zdrogovaná a provokativně oblečená. A autorka chce, aby si čtenář položil otázku – opravdu si o to říkala?

 

Říkala si o to

Autorka: Louise O’Neillová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Klára Nováková
Překlad: Květa Palowská
Délka: 7 hodin 29 minut
Vydáno: 4/2019

Přečtěte si více o audioknize Říkala si o to, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Louise O’Neillová se narodila v Irsku a studovala angličtinu na univerzitě v Dublinu. Chvíli pracovala jako stylistka pro časopis Elle v New Yorku, pak se ale rozhodla vrátit do Irska a věnovat se psaní. Nyní má na kontě již čtyři romány, Říkala si o to je její druhý, který se stal v Irsku bestsellerem číslo jedna a vyhrál mnohá ocenění. Louise O’Neillová nyní pracuje jako novinářka na volné noze a věnuje se tématům jako feminismus, móda nebo popkultura.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Říkala si o to

Když se Emma O’Donovanová probudí jednoho rána celá rozbolavělá na trávníku před domem, vůbec si nepamatuje, co se předešlé noci stalo. Všichni kolem ní to ovšem ví moc dobře, protože sociální sítě zaplaví řada fotografií, podle kterých se ukáže, že Emma byla znásilněna. Čím vším si bude muset osmnáctiletá dívka projít a kolika nechutným útokům a odsouzením bude muset čelit? To už si poslechněte v románu Louise O’Neillové.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Říkala si o to vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Říkala si o to
probíhá od 25. května do 7. června 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Říkala si o to

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŘíkala si o to
Audiokniha

O'Neillová, Louise

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář