Získejte naléhavé volání jiného světa

bytosti-prirody-a-leceni-zeme-perex
Stále více z nás si uvědomuje, že je třeba upravit styl svého života a začít vědomě chránit planetu Zemi. To si přejí i přírodních bytosti, se kterými dokáže Margot Ruis komunikovat. Naslouchejte i vy jejich volání po změně.

Naslouchejte přírodním bytostem

Margot Ruis nabízí v této knize pohledy do světa, neviditelného většině lidí z našeho kulturního prostředí: komunikuje s vodními bytostmi, elfy, dévami stromů a jinými postavami.

Kromě mnoha milých setkání nám popisuje i jejich naléhavé volání jiného světa: chybný technologický a společenský rozvoj poslední doby přivodil jemnohmotnému prostředí naší Země utrpení, a ohrožuje postupně i život nás samotných.

K léčení „Matky Země“ může každý z nás přispět vědomějším životem, orientovaným nikoliv na „mít“, ale „být“, a láskou k přírodě, k jejím bytostem i k sobě navzájem.

 

Bytosti přírody a léčení Země

Autorka: Margot Ruis

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Magdalena Havlová
Počet stran: 339
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2019
ISBN: 978-80-907420-8-6

Přečtěte si více o knize Bytosti přírody a léčení Země, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Bytosti přírody a léčení Země

Margot Ruis je přesvědčena, že v přírodě můžeme při troše snahy objevit bytosti, které jako by vypadly z pohádky nebo fantasy příběhu. A právě tito elfové, vodní bytosti a dévy v poslední době vysílají stále více signálů, že by lidstvo mělo změnit své chování a postoj k přírodě. Zkuste se i vy zamyslet nad tím, jak dělat věci lépe a přestat svým neuváženým životním stylem ubližovat Zemi.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Bytosti přírody a léčení Země vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bytosti přírody a léčení Země
probíhá od 5. do 11. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o dvě knihy Bytosti přírody a léčení Země

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBytosti přírody a léčení Země
Život s jiným světem

Ruis, Margot

Kazda, 2019

Napsat komentář