Vyhrajte pátrání po vrahovi s plynovou maskou

smrtici-tajnosti-perex
Po uzavření posledního případu se inspektorka Erika Fosterová necítí ve své kůži, proto dlouho zvažuje, zda se pustit do nového vyšetřování. Vražda, která se stala v poklidné části Londýna na Štědrý večer, jí však nedá spát.

Štědrovečerní vražda

Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?

Po posledním, velmi bolestném případu se Erika Fosterová cítí zranitelná, ale nakonec se rozhodne, že se ujme i tohoto vyšetřování. Jakmile začne pracovat, objeví zprávu o útocích ve stejné, dosud poklidné čtvrti Londýna. Všechny spojuje jeden detail – oběti byly napadeny černě oblečenou postavou s nasazenou plynovou maskou…

 

Smrtící tajnosti

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 384
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-271-0592-2

Přečtěte si více o knize Smrtící tajnosti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Marissa už téměř otáčela klíčem, ale postava k ní chvatně přistoupila, popadla ji za rameno a zády ji hodila na dveře. Objevil se stříbrný záblesk a pak na skleněné průzory masky dopadla sprška krve.
Kosmetický kufřík spadl na zem. Marissa zvedla ruce ke krku a teprve poté ucítila strašlivou bolest způsobenou hlubokou ranou, která jí prořízla hrdlo. Snažila se křičet, ale vydala pouze klokotavý zvuk a ústa se jí naplnila krví. Zvedla obě ruce, postava zavrávorala a rozmáchla se. Nůž Marisse prořízl dva prsty, proťal látku kabátu a zabodl se jí do předloktí. Nemohla dýchat, lapala po dechu, její krev bublala a stříkala. Postava ji chytila vzadu za hlavu, táhla ji po cestičce a pak jí obličejem praštila do cihlového sloupku u vrátek. Cítila, jak jí tvář exploduje bolestí, a slyšela prasknutí kosti. (str. 15–16)

 

O autorovi

bryndza-robertRobert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku se svým manželem Jánem. Jeho kniha, Dívka v ledu (The Girl in the Ice) byla označena jako The Wall Street Journal a USA Today bestseller. Jedná se o první díl poutavé série s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou. I pokračování Noční lov (Night Stalker), Temné hlubiny (Dark Water), Do posledního dechu (Last Breath), Chladnokrevně (Cold Blood) a Smrtící tajnosti (Deadly Secrets) se drží na předních příčkách prodávaných knih. Kromě této série je Robert Bryndza taktéž autorem romanticky a humorně laděných zahraničních bestsellerů.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Smrtící tajnosti

Poklidná londýnská čtvrť se probouzí do mrazivého vánočního rána. Ne všude však vládne veselí a pohoda, protože předzahrádka jednoho z domů se stala místem vraždy. Vyšetřování by se měla ujmout zkušená policistka Erika Fosterová, ta se ale stále nevzpamatovala z posledního případu, přesto případ nakonec přijme a odhalí, že se nejedná o první útok v této oblasti. Podaří se jí zjistit totožnost a motiv tajemné černě oděné postavy maskované plynovou maskou? To si přečtěte v nejnovějším krimi thrilleru Roberta Bryndzy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Smrtící tajnosti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Smrtící tajnosti
probíhá od 18. do 31. března 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi thrillery Smrtící tajnosti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmrtící tajnosti

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2019

Vyhrajte pátrání po vrahovi s plynovou maskou - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Kakajko napsal:

    Kniha dorazila v pořádku, děkuji.

Napsat komentář