Zasoutěžte si o román o naději a hledání štěstí

za-sny-perex
Max žije v Holandsku obklopen luxusem, a ačkoliv se zdá, že má vše, něco mu v životě chybí. Mohl by to najít v náručí energií překypující Marly? Setkání s ní mu rozhodně změní život a vy si přečtěte, zda je čeká společný šťastný konec.

Cesta za štěstím

Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající osudové tajemství. Jejich náhodné setkání jim zcela změní životy. Vydávají se na společnou cestu bez cíle, aby nalezli ten nejcennější poklad.

Příběh emotivně vypráví o lásce a znovuzrození. O naději, že jsme schopni dojít ke štěstí, jakkoli složité se to může zdát. O cestě za sny.

 

Za sny

Autorka: Karin Krajčo Babinská

Vydalo: nakladatelství CPress
Počet stran: 216
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 12/2018
ISBN: 978-80-264-2209-9

Přečtěte si více o knize Za sny, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Max došel k umyvadlu a opláchl si obličej. Kamarádova ruka dopadla na jeho rameno. „Ale počkej, jak vám to večer natřeme! To bude fotbálek! Po večeři půjdeme radši vedle do baru, ať si můžeme pořádně zahulákat. Co? A dát si pěkně pár piveček. Co? Holky si mezitím doma pokecají. No ne?“ Když viděl, že Max nereaguje, podezíravě si ho prohlédl. „Přijdeš s tou svojí, že jo? S tou… Jak se jmenuje?“
„Phillipa.“
„Jo, s tou!“
Max přikývl a Fred si zhluboka oddechl. Pak se zamyslel. „Rekord, co? Dva měsíce?“
„Čtyři.
„Jsi čtyři měsíce s jednou ženskou? Páni! To už jsme tak dlouho nepovečeřeli?“ vykulil oči a nebylo jasné, čemu se diví víc. „A co sex? Dobrý?“ vypadlo z něj až příliš horlivě.
Max si utřel obličej a bez výrazu se na Freda zadíval. (str. 20)

 

Vyhrajte knihu Za sny

Max by si mohl koupit cokoliv, přesto však jeho život v luxusu kazí podivná sžíravá prázdnota, která ho dožene až na samé dno. A právě tehdy se setká s krásnou Marlou, ze které energie doslova sálá a její radost ze života se zdá nakažlivá. Bude jí mít dostatek, aby společně našli cestu ke štěstí? To si přečtěte v románu Karin Krajčo Babinské.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Za sny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Za sny
probíhá od 10. do 16. února 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Za sny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZa sny

Krajčo Babinská, Karin

CPress, 2018

Napsat komentář