Komiksová studijní cesta

Motolkomix
Populární webový komiks se dočkal své knižní podoby! Hlavní hrdinové studují medicínu a čtenář může sledovat jejich úsilí úspěšně dokončit studium. Mnozí si vzpomenou na svá vysokoškolská léta…

To nejlepší ze známého webového komiksu poprvé v knižní podobě! Hlavní hrdinové Donald a Brambora zdolávají úskalí studia na lékařské fakultě – možná se v nich uvidíte i vy. Medicína nemedicína, študáci i kantoři jsou všude stejní.
Motolkomix můžete sledovat na webových stránkách od roku 2010. Za dobu své existence dosáhl velké popularity nejen mezi studenty lékařských fakult, ale i dalšími vysokoškoláky.
Publikaci ocení zejména studenti medicíny a jejich učitelé, ale určitě udělá radost i na dalších vysokých školách.

Ukázka z knihy

Motolkomix 1

Motolkomix

Komiks o studiu medicíny
Autor: Adam Kalina

Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
Formát: 195×252 mm
ISBN: 978-80-271-0845-9
Doporučená cena: 245 Kč

Knihu Motolkomix vydalo nakladatelství Grada. A prolistujte si ukázku.

O autorovi

Adam Kalina je absolventem 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. V současné době pracuje na Neurologické klinice 2. LF UK a Fakultní nemocnice Motol jako sekundární lékař. V práci se zajímá o epileptologii, epileptochirurgii, EEG a kávu.

Zdroj informací: nakladatelství Grada


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMotolkomix
Komiks o studiu medicíny

Kalina, Adam

Grada, 2018

Napsat komentář