Luděk Munzar čte ze své románové prvotiny

Ludek Munzar_kdyz jsem to slibil
Český herec, režisér a spisovatel Luděk Munzar namluvil audioknihu k vlastnímu románu, v němž se soustředí na letectví. Vypráví ale i o lidské touze, cti, lásce a síle přátelství.

Vyprávění úspěšného herce a režiséra (ale také automobilového závodníka a sportovního pilota) je zajímavou sondou do jedné z oblastí jeho zájmu – letectví. Ale zdaleka nevypráví jen o něm. Luděk Munzar čte z vlastní stejnojmenné románové prvotiny.

 

Luděk Munzar: „…když jsem to slíbil!“

Autor: Luděk Munzar

Délka: 4 hod. 30 min. 58 sek.
Vazba: CD
ISBN: 8590236096622
Doporučená cena: 249 Kč

Audioknihu „…když jsem to slíbil!“ vydalo nakladatelství Radioservis.

Poslechněte si některou z ukázek na stránkách Radiotéky.

 

Luděk Munzar

Vynikající český herec Luděk Munzar (* 20. března 1933) byl dlouholetým členem činohry Národního divadla v Praze. V roce 1998 se poprvé představil také jako spisovatel. Autobiografická kniha „…když jsem to slíbil!“ sleduje příběh chlapce, který se okouzleně dívá k obloze a šeptá tatínkovi: „Budu pilotem.“ Slib daný otci pak v mužném věku zopakuje u lůžka nemocného přítele a tomu slibu podřizuje běh svého života. Kniha, kterou Luděk Munzar načetl pro Český rozhlas, ale zdaleka není jen o vyřčeném slibu a trýznivé cestě k jeho naplnění. Je především o lidské touze, o cti a charakteru a také o lásce, o síle přátelství a velké lidské vášni.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize„…když jsem to slíbil!“ (audiokniha)

Munzar, Luděk

Radioservis, 2018

Napsat komentář