Získejte zábavně a hravě zpracované dějiny Evropy

malovane-dejiny-evropy-perex
Že dějepis nemůže být zábava a biflovat se důležité historické události zpaměti je otrava? Přesvědčte se, že to tak rozhodně být nemusí a děti se mohou učit i hravou formou, třeba v komiksové podobě. Vydejte se tedy na výlet do minulosti.

Od pravěku až do dnešních dní

Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu do evropské minulosti! Od času lovců, kteří pronásledují stáda mamutů na zasněžených pláních doby ledové – až po nejžhavější události dneška. Potkáme slavné hrdiny a krále, geniální učence i lačné piráty a bankéře. S humorem a nadsázkou zatočíme s každou otázkou!

Proč se zhroutila Římská říše? Kdy se pes stal nejlepším přítelem člověka? Nebo jak se z Evropy stala technická velmoc? Vydejte se na vzrušující cestu a poznejte důležité okamžiky evropského kontinentu, které utvářely náš dnešní svět.

Dějiny Evropy přehledně seřazené do 80 kreslených kapitol. Každá epocha je pro odlišení nakreslená jiným výtvarníkem.

Malované dějiny Evropy vás přesvědčí, že historie může být pořádná zábava!

 

Malované dějiny Evropy

Autoři: Vít Haškovec, Ondřej Müller

Vydalo: nakladatelství Albatros
Počet stran: 200
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2018
ISBN: 978-80-000-4991-5

Přečtěte si více o knize Malované dějiny Evropy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout a prohlédnout ukázku.

Albatros_Albatros-Media

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku v roce 1949 specializuje na kvalitní původní i překladovou literaturu pro děti. Dnes je součástí společnosti Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

malovane-dejiny-evropy-ukazka

 

Vyhrajte knihu Malované dějiny Evropy

Vraťte se do časů, kdy naší krajinou putovala stáda mamutů a v patách jim byly tlupy lovců, setkejte se se slavnými králi a geniálními učenci středověku a postupně doputujte časem až do současnosti. Všechny důležité události a osobnosti evropských dějin přehledně a zároveň hravě zpracované v jedné knize jistě ocení každý školák – z dějepisu se rázem stane zábava. Přesvědčte se o tom i vy a vydejte se na vzrušující výpravu do historie.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Albatros patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Malované dějiny Evropy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Malované dějiny Evropy
probíhá od 13. do 26. března 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Malované dějiny Evropy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalované dějiny Evropy

Haškovec, Vít – Müller, Ondřej

Albatros, 2018

Napsat komentář