Malujte pomocí alkoholových inkoustů

Cathy Taylorova_Alkoholove inkousty
Alkoholové inkousty jsou nové médium, ale už teď velmi populární! Pestrobarevná a kreativní práce s nimi vás určitě bude bavit a inspiruje vás k vytvoření nevšedních děl.

Odhalte kouzlo! Vstupte do barevného, duhového světa zářivých alkoholových inkoustů. Proměnlivé, všestranné, cenově dostupné a divoce barevné – alkoholové inkousty jsou jedním z nejnovějších médií, která zasáhla výtvarnou komunitu. Tento průvodce vás pomocí přehledných návodů krok za krokem seznámí s řadou technik a nástrojů, díky kterým vytvoříte fascinující díla. Seznámíte se s druhy alkoholových inkoustů. Naučíte se, jak pracovat na rozmanitých podkladech včetně papíru, skla, kovu, textilie a plastu. Jako inspirace vám poslouží díla různých autorů, kteří propadli kouzlu alkoholových inkoustů. Alkoholové inkousty jsou skvělé pro všechny úrovně, od tvořivých začátečníků po profesionální umělce. Práce s nimi je jednoduchá a vždy vznikne něco úžasného, ať už je to konkrétní dílo, abstraktní malba nebo perfektní podklad pro další tvorbu. Prozkoumejte hranice svého uměleckého důvtipu a nastartuje svou kreativitu!

 

Alkoholové inkousty

Rozvíjejte barvy vaší představivosti
Autorka: Cathy Taylorová
Přeložily: Pavla Němečková, Gabriela Otteová

Počet stran: 200
Vazba: vázaná
Formát: 215×205 mm
ISBN: 978-80-7413-365-7
Doporučená cena: 359 Kč

Knihu Alkoholové inkousty vydalo nakladatelství Zoner Press.

 

Ukázka z knihy

Cathy Taylorova_Alkoholove inkousty_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Cathy Taylorová

Cathy Taylorová je oceňovaná mediální umělkyně a populární instruktorka workshopů. Její umělecká díla vzniklá za použití vodních médií jsou oslavou vzorů, textur a barev nalezených v přírodním prostředí. Cathy je známá svou schopností interpretovat předmět prostřednictvím různých stylů. Její tvorba je zastoupena v muzeích, přírodních centrech i soukromých sbírkách v USA i v zahraničí.

Informace byly čerpány z webových stránek o tvorbě Cathy Taylorové.


Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlkoholové inkousty
Rozvíjejte barvy vaší představivosti

Taylorová, Cathy

Zoner Press, 2017

Napsat komentář