Komiksová dobrodružství Jo, Zefky a Žoka

Dobrodruzstvi Jo, Zefky a Zoko
Když se řekne jméno Hergé, všem se pravděpodobně vybaví Tintinova dobrodružství. Nicméně v 50. letech 20. století autor vytvořil pětidílnou komiksovou sérii, ve které je hlavními postavami sourozenci Jo a Zefka a jejich šimpanz Žoko.

Odvážný reportér Tintin patří k nejslavnějším postavám evropského komiksu. U nás si získal množství příznivců, a to díky napínavým kresleným příběhům a též díky úspěšnému filmovému zpracování. V nakladatelství Albatros vyšlo všech dvacet čtyři dobrodružství. Belgický kreslíř Hergé a duchovní otec Tintina je však autorem i další neméně napínavé a veselé pětidílné série. Dva sourozenci Jo a Zefka zažívají se svým šikovným šimpanzem Žoko jedno neuvěřitelné dobrodružství za druhým. Série vznikala během 50. let minulého století, kdy Hergé stál na vrcholu tvůrčích sil, a dodnes neztratila nic ze své přitažlivosti. Všech pět příběhů teď vychází ve sběratelském boxu.

Ukázky z jednotlivých dílů

Čtenáři si mohli nejdříve pořídit jednotlivé díly, ale nyní Albatros vydal kompletní box. Po kliknutí na obálku knih otevřete ukázku.

zobrazit info o knize     zobrazit info o knize     zobrazit info o knize

Dobrodružství Jo, Zefky a Žoko

Kompletní vydání 1–5
Autor: Hergé

Vazba: box
Formát: 223×300 mm
ISBN: 978-80-000-4668-6
Doporučená cena: 790 Kč

 

Knihu Dobrodružství Jo, Zefky a Žoko vydalo nakladatelství Albatros.

O autorovi

Hergé se proslavil jako belgický scenárista a kreslíř. Mezi jeho nejvýznamnější dílo patří série Tintinova dobrodružství.


Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku v roce 1949 specializuje na kvalitní původní i překladovou literaturu pro děti. Dnes je součástí společnosti Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDobrodružství Jo, Zefky a Žoko
Kompletní vydání 1-5

Hergé

Albatros, 2017

Napsat komentář