Zahrajte si o pokračování příběhu oblíbené blogerky

Girl Online jde svou cestou
Vztah s Noahem je v troskách a úspěšné blogerce Penny Porterové nezbývá, než se přes celou situaci co nejrychleji přenést a vrátit se do školy a zaběhnutých kolejí. Netrvá však dlouho a objeví se nový kluk. Bude snad on tou pravou láskou?

Šance na nový začátek

„Jsem Zoella a každý měsíc mě na YouTube sleduje víc než 12 milionů fanoušků.“

Život Penny Porterové se po létě plném zážitků a nečekaných zvratů pomalu vrací do zaběhaných kolejí. Školní rok začal a Penny je připravená vzít život do svých rukou a být na světě sama za sebe. Noah, její Kluk z Brooklynu, nečekaně zrušil všechny koncerty a není po něm ani vidu ani slechu. Nikdo netuší, kde se skrývá. A neví to ani Penny.

A tak když se Penny vypraví do Londýna na návštěvu umělecké školy, kde studuje její spolužačka Megan, zdá se, že by to mohla být dobrá příležitost najít si nové přátele.

Netrvá dlouho a v Pennyině životě se objevuje i nový kluk – okouzlující a talentovaný student fotografie Callum. Pomůže Callum Penny zapomenout na Kluka z Brooklynu? A dokáže vůbec Penny začít nový život, když to vypadá, že ji Noahův stín pronásleduje téměř na každém kroku?

 

Girl Online jde svou cestou

Autorka: Zoe Sugg

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Vanda Senko Ohnisková
Počet stran: 360
Vazba: vázaná
Vydáno: 7/2017
ISBN: 978-80-7565-180-8

Přečtěte si více o knize Girl Online jde svou cestou, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Mám od něj jednu jedinou zprávu. Vytáhnu mobil a hledám Noahovu esemesku. „Hele!“
Promiň, Penny. Je toho všeho nějak moc. Končím s turné a dělám si pauzu. Brzy se ozvu. Nx
Nevím, co znamená podle Noaha „brzy“, ale už uběhl celý měsíc, a já jsem od něj neslyšela ani ťuk. Poslala jsem mu už spoustu esemesek, twitterových zpráv a e-mailů, ale nedočkala jsem se jediné odpovědi. A protože jsem nechtěla vypadat jako nějaká zoufalá bývalka, co má potřebu sledovat ho na každém kroku, tak jsem ho v poslední době už raději nekontaktovala. Ale pokaždé, když si vzpomenu, jak dlouho se mi už neozval, stáhne se mi úzkostí žaludek. (str. 14)

 

O autorce

zoe-suggZoe Sugg (* 1990) je britská blogerka, pochází z anglického Brightonu. Její videa na YouTube sleduje každý měsíc více než dvanáct milionů lidí. Zoella spustila svůj videokanál v roce 2009 – její příspěvky se zabývají tématy, jako jsou móda, kosmetika či životní styl, ale nevyhýbá se ani závažnějším otázkám spojeným s životem dnešních teenagerů. Má skoro sedm a půl milionů odběratelů na YouTube, jeden a půl milionu odběratelů na Twitteru a dva miliony na Instagramu.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Girl Online jde svou cestou

Penny Porterová je úspěšná blogerka, kterou její fanoušci milují a s napětím sledují vše, co sdílí, včetně jejího vztahu s Noahem. Ten se však ocitl v krizi poté, co Kluk z Brooklynu zrušil všechny své koncerty a skrývá se neznámo kde. Netrvá ale dlouho a do Pennyina života vstoupí nový zajímavý kluk, který by snad mohl zaplnit prázdné místo, které jí zbylo v srdci po nevydařeném vztahu s Noahem. Nebo na něj Penny nedokáže zapomenout? To si přečtěte ve třetí knize oblíbené série pro mladé čtenáře Girl Online.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Girl Online jde svou cestou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Girl Online jde svou cestou
probíhá od 27. srpna do 2. září 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy pro mladé Girl Online jde svou cestou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGirl Online jde svou cestou

Sugg, Zoe

Jota, 2017

Zahrajte si o pokračování příběhu oblíbené blogerky - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. 00Marie99 napsal:

    Dnes mi byla doručena vyhraná kniha Girl online. Děkuji, mám radost.

Napsat komentář