Získejte povídky o vztazích a všedních pocitech

buh-v-renaultu-audiokniha-perex
Hrdinové dvanácti povídek Michala Viewegha prožívají všední pocity, touhy i strachy, takže se s nimi možná v některých ohledech ztotožníte. A právě proto vás budou jejich příběhy bavit. Tak neváhejte a zaposlouchejte se.

Všední život obyčejných hrdinů

Čtvrtá povídková knížka úspěšného českého spisovatele obsahuje 12 povídek o mezilidských vztazích, které přinášejí směs pocitů, nálad a empatie. Hrdinové svěžích povídek prožívají všední pocity, touhy i strachy a nabízejí vnitřní očištění, které každý takový akt doprovází. Autor tentokrát nechává své překvapivé pointy stranou a často se obrací na samotného čtenáře a jeho úsudek.

 

Bůh v renaultu

Autor: Michal Viewegh

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jiří Dvořák
Délka: 4 hodiny 5 minut
Vydáno: 8/2017

Přečtěte si více o audioknize Bůh v renaultu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Český spisovatel Michal Viewegh (1962) dokončil v roce 1988 studium češtiny a pedagogiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Již během studia publikoval povídky v Mladé frontě. Po škole krátce učil na základní škole v Praze a následně působil dva roky jako redaktor v nakladatelství Český spisovatel. Poté se ale definitivně dal na cestu spisovatele. Mezi jeho nejznámější díla patří Báječná léta pod psa, Výchova dívek v Čechách, Účastníci zájezdu nebo Román pro ženy. Mnoho jeho knih bylo zfilmováno.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Bůh v renaultu

Setkejte se znovu s hlavním hrdinou Oskarem, v mnoha povídkách a ohledech ztvárňujícího alter ego samotného autora, a dalšími postavami, které vás nechají nahlédnout do svého života. Michal Viewegh navíc ve své čtvrté povídkové knize nechává často otevřené konce a vyzývá tím své čtenáře k tomu, aby se zamysleli a vytvořili si svůj vlastní názor. Zaposlouchejte se nyní do audio verze, kterou pro vaše uši namluvil Jiří Dvořák, a prožívejte s hrdiny situace a pocity, se kterými se budete moci ztotožnit.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Bůh v renaultu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Bůh v renaultu
probíhá od 26. srpna do 8. září 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Bůh v renaultu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBůh v renaultu
Audiokniha

Viewegh, Michal

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář