Tipy na výlety

Výletník
Prázdniny se nachýlily ke svému konci. „Výletovat“ však můžete i na podzim. Dnes vám představíme dvě knižní novinky, které vás provedou Prahou a Středočeským krajem a také poznáte českou kotlinu zase z jiného úhlu pohledu. 

Máte rádi cestování a hry? Potom je nová kniha Výlety za šiframi ideální právě pro vás. Zapojte se do online herního systému a poznejte Prahu a Středočeský kraj jako nikdy před tím.

Turistický průvodce či hra? Obojí! Výlety za šiframi představují úplně nový koncept průvodce, který propojuje knihu s online herním systémem. Autoři pro vás naplánovali tři výlety s příběhem, ale jejich konkrétní trasu vám neprozradí. Začátek trasy zjistíte v knize. A jak dojdete do cíle? Budete muset vyluštit šifry, získat heslo a zadat ho do online herního systému, který vás pošle na další místo. Po dohrání hry se můžete nechat inspirovat tipy na výlety po okolí.

Výlety za šiframi

Praha a Středočeský kraj
Autor: Jan PohůnekCryptomania kolektiv

Počet stran: 104
Vazba: brožovaná
Formát: 145×210 mm
ISBN: 8594050423275
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Výlety za šiframi vydanou nakladatelstvím CPress si můžete prohlédnout v ukázce.

Ukázka

K tomu, abyste mohli plně využít toho, co najdete v této knize, budete potřebovat chytrý telefon nebo tablet s připojením na internet. A naopak! Herní systém v chytrém telefonu nebude fungovat bez této knihy. Je to tedy zcela interaktivní kniha, do které budete psát, budete ji stříhat, prohlížet ze všech stran a to všechno bude řídit jeden herní systém. Vypadá to složitě? Neděste se, vše je velmi intuitivní a po prvním vyluštěném úkolu vám bude vše zcela jasné.

————————————————

Sloupky Jakuba Pokorného vychází již několik let. Za tu dobu si získaly početné čtenářské obecenstvo. Začtěte se hned do 100 sloupků o krásách České republiky s Výletníkem.

Je hezčí Frýdek, nebo Místek? Jak vypadá „cesta kolem Světa za 80 minut“? Je Bavorov opravdu, co jsou Vodňany, jak se zpívá v lidové písničce, a kde je střed České republiky a proč není jen jeden? Objevování české krajiny může být dobrodružstvím a hravou „bojovkou“, jak ukazují sloupky Český výletník, které vycházejí už tři roky v MF DNES v příloze Víkend. Kniha Výletník Jakuba Pokorného shrnuje 100 sloupků s mapkami a fotkami, z nichž některé jsou úplně původní a v novinách nikdy nevyšly.

Výletník

Autor: Jakub Pokorný

Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Formát: 110×210 mm
ISBN: 978-80-257-2127-8
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Výletník vydalo nakladatelství Argo.

O autorovi

Jakub Pokorný (* 1976) vystudoval masovou komunikaci na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Od roku 1998 pracuje jako reportér v Mladé frontě DNES. Od článků o politice a kriminalitě si odskakuje k psaní pravidelných sloupků o české krajině Český výletník v příloze Víkend. Ty už vycházejí od jara 2014. Několik knih už vydal v malých nákladech, např. Literární toulky Mělnickem a Kokořínskem (1997) nebo Životopis Karla Hynka Máchy (2004).

Zdroj: Kosmas


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih by byla vaším ideálním turistickým průvodcem? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVýlety za šiframi
Praha a Středočeský kraj

kolektiv Cryptomania – Pohunek, Jan

CPress, 2017

zobrazit info o knizeVýletník

Pokorný, Jakub

Argo, 2017

Napsat komentář