Pes – učitel

Naslouchat jako pes
Schopnost naslouchat patří mezi nejdůležitější dovednosti ať už prodejce, managera, či prostě jen přítele nebo člena rodiny. A od koho se tuto schopnost naučit? No přece od vlastního psa…

Nechte se vést svým psem a sklízejte úspěchy.
Není pochyb o tom, že schopnost naslouchat – opravdu, autenticky naslouchat – je jednou z nejdůležitějších dovedností efektivního vůdce, výborného prodejce, dobrého přítele a úspěšného člena rodiny. Kdo na světě by ovšem věřil, že nejlepším učitelem této životně důležité dovednosti bude… náš pes?
No, vlastně kdokoliv a každý, kdo někdy psa měl! V této úžasné knize vyprávěné z pohledu skutečného milovníka psů a odborníka na naslouchání, se naučíme, jak zvládnout tuto dovednost, tak přirozeně využívanou našimi psími dětmi.

Naslouchat jako pes

A zanechat ve světě svou stopu
Autor: Jeff Lazarus
Přeložila: Veronika Kratochvílová

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 145×202 mm
ISBN: 978-80-7252-685-7
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Naslouchat jako pes vydalo nakladatelství Práh.

O autorovi

Jeff Lazarus se již více než dvě desetiletí těší kariéře v jedné z předních farmaceutických společností. Je poradcem, který slouží jako vědecký prostředník pro lékaře, akademiky a zdravotní pedagogy. Na univerzitní úrovni vyučoval řečnictví a vedl bezpočet workshopů naslouchání, prezentačních dovedností a zapojení zákazníků.


Nakladatelství Práh bylo založeno v roce 1991. Dosud vydalo více než 350 knižních titulů převážně naučné, populárně psychologické, historické a vzdělávací literatury určené dětským i dospělým čtenářům. Součástí nakladatelského portfolia je i cizojazyčná produkce.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaslouchat jako pes
A zanechat ve světě svou stopu

Lazarus, Jeff

Práh, 2017

Napsat komentář