Vyhrajte další příběh Girl Online

Girl Online jde svou cestou
Hlavní hrdinka a blogerka Penny Porterová se vrátila z turné a postupně se aklimatizuje a zvyká si na život bez Noaha, svého přítele, který náhle zmizel. Penny v Londýně potkává okouzlujícího studenta fotografie Calluma. Podaří se jí zapomenout na Noaha a být zase šťastná?

Blogerka Penny

Život Penny Porterové se po létě plném zážitků a nečekaných zvratů pomalu vrací do zaběhaných kolejí. Školní rok začal a Penny je připravená vzít život do svých rukou a být na světě sama za sebe. Noah, její Kluk z Brooklynu, nečekaně zrušil všechny koncerty a není po něm ani vidu ani slechu. Nikdo netuší, kde se skrývá. A neví to ani Penny.
A tak když se Penny vypraví do Londýna na návštěvu umělecké školy, kde studuje její spolužačka Megan, zdá se, že by to mohla být dobrá příležitost najít si nové přátele.
Netrvá dlouho a v Pennyině životě se objevuje i nový kluk – okouzlující a talentovaný student fotografie Callum. Pomůže Callum Penny zapomenout na Kluka z Brooklynu? A dokáže vůbec Penny začít nový život, když to vypadá, že ji Noahův stín pronásleduje téměř na každém kroku?

Girl Online jde svou cestou

Autor: Zoe Sugg
Přeložila: Vanda Senko Ohnisková

Počet stran: 360
Vazba: vázaná
Formát: 137×207 mm
ISBN: 978-80-7565-180-8
Doporučená cena: 298 Kč

 

Přečtěte si více o knize Girl Online jde svou cestou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota.

jota

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

Ukázka z knihy

Dopsala jsem blog a hned jsem podala laptop Elliotovi. „Myslíš, že to takhle může být?“
Jeho oči se upřely na obrazovku, zatímco já se ustaraně zahleděla na záděru, co se mi udělala na malíčku. Po pár – pro mě dost nervózních – vteřinách konečně prohlašuje: „Podle mě je to v pohodě.“
Po jeho ujištění už na nic nečekám, vezmu si od něj laptop zpátky a kliknu na „uveřejnit“ dřív, než si to stihnu rozmyslet. Okamžitě cítím, jak se mi ulevilo. A je to. Už to nemůžu vzít zpátky. (str. 13)

Co se dělo dál, prozrazuje zbytek ukázky.

Doporučujeme

Než se však Penny vydala na vlastní cestu za štěstím, začala si psát blog, a dokonce vyrazila i na turné.

zobrazit info o knize     zobrazit info o knize

O autorce

Zoe SuggZoe Sugg neboli Zoella (*1990) je britská blogerka, pochází z anglického Brightonu. Její videa na YouTube sleduje každý měsíc více než dvanáct milionů lidí. Zoella spustila svůj videokanál v roce 2009 – její příspěvky se zabývají tématy, jako jsou móda, kosmetika či životní styl, ale nevyhýbá se ani závažnějším otázkám spojeným s životem dnešních teenagerů. Má skoro sedm a půl milionů odběratelů na YouTube, jeden a půl milionu odběratelů na Twitteru a dva miliony na Instagramu.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Jota

Vyhrajte knihu Girl Online jde svou cestou

Hlavní hrdinka Penny Porterová má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách a životě obecně. A v neposlední řadě se zamiluje do báječného kluka Noaha, se kterým se dokonce vydá na turné, aby zjistila, že cestování po Evropě není pro ni to pravé ořechové. Po návratu domů se rozhodne navštívit svou spolužačku Megan v Londýně a do života jí vstoupí další kluk, okouzlující a talentovaný student Callum. Jak se Penny rozhodne? Dá šanci novému klukovi? Vypadá to, že bude mít pro svůj blog spoustu nových námětů a zážitků.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Girl Online jde svou cestou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Girl Online jde svou cestou
probíhá od 19. července do 1. srpna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Girl Online jde svou cestou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGirl Online jde svou cestou

Sugg, Zoe

Jota, 2017

Vyhrajte další příběh Girl Online - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, kniha Girl Online mi dorazila v pořádku. Moc děkuji za zaslání výhry.

Napsat komentář