Vyhrajte Emmino velké dilema lásky

jedine-prave-lasky-audiokniha-perex
Dostane nová láska přednost před tou starou, nebo Emma s Jessem nedokáží navázat tam, kde jejich vztah přerušila nehoda vrtulníku, při které Jesse údajně zahynul? To si poslechněte v audio verzi románu, který vám dnes představíme.

Koho si vybrat?

Emma Blairová si vezme svou lásku ze střední školy Jesseho. Daleko od rodičů i jejich představ o budoucnosti svých dětí, si spolu vybudují svůj vysněný život. Život plný cestování a adrenalinu ale skončí nehodou vrtulníku nad Tichým oceánem, ve kterém sedí Jesse. Emmě se zhroutí život. Rozhodne se odstěhovat zpátky do rodného města a začne žít úplně jiný život. Takový, jaký vždycky chtěli její rodiče. Znovu se zamiluje do Sama, který je do ní zamilovaný ještě od dob střední školy, a zasnoubí se s ním. Je znova šťastná, ale jen do té doby, než se najde Jesse. Je naživu a celé roky se za ní snažil vrátit. Spolu ovšem zjistí, že po letech už nejde začít znova tam, kde přestali. Koho si Emmino srdce nakonec vybere?

 

Jediné pravé lásky

Autorka: Taylor Jenkins Reidová

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Klára Issová
Délka: 10 hodin 27 minut
Vydáno: 7/2017

Přečtěte si více o audioknize Jediné pravé lásky, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Taylor Jenkins Reidová je americká spisovatelka a televizní scénáristka pořadu Action, Massachusetts. Její první román Forever Interrupted, se stal předlohou pro stejnojmenný film v hlavní roli s Dakotou Johnson. Další kniha After I Do, byla prestižním literárním časopisem Kirkus Reviews za něco, co si nelze nechat ujít. O jejich dílech se píše mimo jiné také v časopisech People, US Weekly a Cosmopolitan. Taylor Jenkins Reidová žije a píše v Los Angeles.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Jediné pravé lásky

Emma si vysnila šťastnou budoucnost po boku své lásky ze střední školy Jesseho. Jejich společné plány však narušila tragická nehoda vrtulníku, ve kterém Jesse seděl. Emma se proto vrací do rodného města, kde se ze ztráty Jesse pomalu vzpamatovává. S tím jí pomůže i setkání se Samem, do kterého se zamiluje. Ani tento vztah však možná nebude láskou do konce života. Jesse je totiž naživu. Koho si Emma nakonec vybere? To si poslechněte v audio verzi románu Taylor Jenkins Reidové, kterou namluvila Klára Issová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Jediné pravé lásky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Jediné pravé lásky
probíhá od 15. do 28. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Jediné pravé lásky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJediné pravé lásky
Audiokniha

Jenkins Reidová, Taylor

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář