Zasoutěžte si o podmanivé kouzlo černých šatů

male-cerne-a-devet-zen-perex
Jak vám může nákup jedněch šatů změnit celý život? Své by o tom mohlo vyprávět devět žen, které neodolaly a koupily si šaty, které časopis Women’s Wear Daily označil za šaty sezony. Co je na nich tak zvláštního?

Kouzelné šaty, kterých se chce každý dotknout

Půvabný, vtipný a neodolatelně hravý román, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých, které každé z nich vstoupí do života a vnesou do něj podmanivé kouzlo.

Natalie je prodavačkou v obchodním domě Bloomingdale‘s a hlavu má plnou svého bývalého přítele, právníka, který se po rozchodu zasnoubil s jinou. Felicia dvacet let vskrytu miluje svého šéfa, jenž před časem ovdověl a neví si se svou samotou rady.

Těmto a dalším ženám – například mladé modelce, která čerstvě přijela z farmářské Georgie, hollywoodské divě, která se snaží prosadit na Broadwayi, nebo třeba veleúspěšné absolventce prestižní vysoké, která nemůže najít práci, a tak si na sociálních sítích vytváří báječný život podle svých představ – se jako mávnutím kouzelného proutku začne proměňovat život díky jedněm šatům sezóny, dokonalým malým černým, kterých se každý touží dotknout…

 

Malé černé a devět žen

Autorka: Jane L. Rosenová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Kateřina Harrison Lipenská
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2017
ISBN: 978-80-7359-521-0

Přečtěte si více o knize Malé černé a devět žen, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte ani na naši recenzi.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Cestou výtahem do šestnáctého patra jsem si na okamžik dovolil se zasnít a představit si obálku Women’s Wear Daily. Za ta léta jsme se na obálku dostali několikrát, ale tohle byla moje poslední šance, poslední týden módy před tím, než odejdu do penze. Máme jedny šaty, do kterých jsem vkládal naději. Od chvíle, kdy mi náš návrhář ukázal nákres, věděl jsem, že tenhle kus bude něco extra. Skrz těžké prosklené dveře jsem viděl, že nám dovnitř prostrčili tisk, stejně jako každé ráno. Zaostřil jsem a srdce mi poskočilo. Jsou tam! Letošní malé černé jsou moje. Dokonale předvedené nějakou modelkou s velkýma nevinnýma očima, která vypadala, že stojí na molu vůbec poprvé. Ty šaty jsem dělal vlastníma rukama. Šaty sezony! Do obchodů se dostanou zhruba v srpnu, což je za pár měsíců, a než se prodají poslední kusy, bude prosinec a já budu oslavovat konec kariéry. Je to dobrý pocit, odcházet na vrcholu. (str. 20)

 

Vyhrajte knihu Malé černé a devět žen

Když Sally v zákulisí své úplně první přehlídky obléká malé černé, doufá, že jí to změní život. V tu chvíli ale ještě ani netuší, jak moc velká tato změna bude. Stejně jako dalším osmi ženám jí totiž právě tyto šaty jako mávnutím kouzelného proutku přinesou štěstí. Přečtěte si vtipný a hravý román Jane L. Rosenové o jedněch šatech sezony a devíti ženách a jejich příbězích o lásce i nových začátcích.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Malé černé a devět žen vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Malé černé a devět žen
probíhá od 9. do 15. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Malé černé a devět žen

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalé černé a devět žen

Rosenová, Jane L.

Metafora, 2017

Zasoutěžte si o podmanivé kouzlo černých šatů - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. Standa733 napsal:

    Kniha již přišla – veliké díky

  2. Standa733 napsal:

    Dobrý den, bohužel mi ještě nepřišla vyhraná kniha, děkuji
    za odpověď.

Napsat komentář