Zahrajte si o nového Elitního snipera

Elitni Sniper
Tajnou skupinu elitních bojovníků čekají perné chvilky. Musí odhalit identitu zabijáka, který zastřelil na objednávku americkou diplomatku, a zjistit, kdo ze korumpovaných politiků stojí za tímto spiknutím. Ponořte se do válečného románu plného akce, napětí a intrik.

Sniper vs. sniper

V dalším pokračování dějem nabité akční série Elitní sniper od spoluautora bestselleru Americký sniper je přísně tajná skupina elitních bojovníků nucena zapojit se do mexických drogových válek.
Když Bob Pope, ředitel tajného amerického protiteroristického programu, ztratí kontakt se svým nejosvědčenějším operativcem vrchním loďmistrem Gilem Shannonem, kterému se nepodařilo splnit úkol a zlikvidovat švýcarského bankéře, napomáhajícímu financování muslimských extrémistů, obává se, že Shannon přišel o život.
Proto když je v Ciudad de México zavražděna americká diplomatka přízračným sniperem – někdejším americkým vojákem, nyní pracujícím pro nejbezohlednější mexický drogový kartel –, musí se Pope s úkolem vystopovat zabijáka a odkrýt zkorumpované politiky, kteří stojí za vražedným spiknutím, obrátit na vysloužilého operativce Delta Force Daniela Crosswhitea a nejnovějšího hrdinu Elitního snipera, bývalého příslušníka zelených baretů Chance Vaughta.
Nejnovější strhující thriller řady Elitní sniper vás vezme na vzrušující dobrodružnou jízdu na obou stranách Atlantiku, plnou intrik a dramatických bojů, které si fanoušci této série tak oblíbili.

Elitní sniper: Neviditelný

Autoři: Thomas Koloniar, Scott McEwen
Přeložil: Vladislav Valda

Počet stran: 424
Vazba: vázaná
Formát: 155×212 mm
ISBN: 978-80-264-1528-2
Doporučená cena: 399 Kč

 

Přečtěte si více o knize Elitní sniper: Neviditelný, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CPress patřící pod společnost Albatros Media.

cpress-AM

Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

Ukázka z knihy

CHANCE VAUGHT STÁL V ZADNÍ HALE AMERICKÉHO VYSLANECTVÍ V CIUDAD DE MÉXICO A rozmlouval s americkým vyslancem v Mexiku Billem Louisem. Vaught, bývalý příslušník zelených baretů s osmi roky bojových zkušeností z Iráku a Afghánistánu, nyní pracoval jako zvláštní agent americké Diplomatické bezpečnostní služby (DSS). Momentálně zodpovídal za bezpečnost Alice B. Downlyové, ředitelky Národního protidrogového úřadu. „Drogové carevny“.

„Takže mi říkáte, že budeme muset projít ,uličkou‘ mezi ambasádou a budovou mexického senátu?“ ujišťoval se Vaught, šedooký třicátník s černou kozí bradkou a latinskoamerickým vzezřením. „Měl jsem za to, že se celý týden má jednat tady na vyslanectví. Co se k čertu stalo?“ (str.10–11)

Co se dělo v Mexiku dále, prozrazuje pokračování ukázky.

Doporučujeme

Příznivci thrillerů a románů z válečného prostředí by si neměli nechat ujít ani předchozí díla z pera obou autorů.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

O autorech

Thomas Koloniar vystudoval anglickou literaturu. Působil jako policejní úředník v Akronu a s v současnosti žije v Mexiku.

Scott McEwen je právník ze San Diega v Kalifornii. Mládí strávil ve skautu a na loveckých výpravách v Oregonu. Mc Ewen je spoluautorem bestselleru New York Times Americký sniper. Působí jako advokát v San Diegu v Kalifornii. Přednášel na Právnické škole Th omase Jeffersona. Absolvoval Oregonskou státní univerzitu a poté studoval a pracoval v Londýně. Spolupracuje s několika vojenskými charitativními organizacemi včetně The Navy SEAL Foundation.

Vyhrajte knihu Elitní sniper: Neviditelný

Nový díl ze série Elitní sniper je opět, jako jeho předchůdci, plný napětí, akcí, dramatických soubojů a v neposlední řadě i intrik. To vše patří k správnému válečnému románu. Tentokrát se hlavními hrdiny stali Chance Vaught, bývalý příslušník zelených baretů, a Daniel Crosswhite, vysloužilý operativec Delta Force. Jejich mise spočívá v zajištění zabijáka, někdejšího amerického vojáka, který sešel z cesty a začal pracovat pro mexický drogový kartel, a také musí zjistit identitu politiků, kteří si objednali vraždu americké diplomatky. Na tým elitních bojovníků tedy čekají náročné úkoly a jejich úspěšné splnění rozhodně nebude procházka růžovou zahradou.

Ve spolupráci s  nakladatelstvím CPress patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Elitní sniper: Neviditelný vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Elitní sniper: Neviditelný
probíhá od 28. června do 11. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Elitní sniper: Neviditelný

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeElitní sniper: Neviditelný

Koloniar, Thomas – McEwen, Scott

CPress, 2017

Zahrajte si o nového Elitního snipera - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. Ivuška61 napsal:

    Kniha Nečekaná přátelství dorazila v pořádku.Děkuji

  2. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Dobrý den, už mám doma knihu Ankor, poslední princ z Atlantidy. Díky.

  3. Rita napsal:

    Kniha Neviditelný včera v pořádku dorazila. Děkuji za urgenci a zdravím. MS

  4. a.k napsal:

    Dobrý den, kniha „Elitní sniper: Neviditelný“ dnes v pořádku dorazila. Moc děkuji za zaslání výhry.

Napsat komentář