Zasoutěžte si o vyřešení zapeklité skládačky

sedmikrasky-audiokniha-perex
Jak spolu souvisí události, které se odehrávají v různých zemích po celém světě? Co má společného kněz, uprchlík z Iráku a mladá dívka pobývající v Bangkoku? Na to musí co nejdříve přijít Fredrika Bergmanová a Alex Recht.

Tři případy a jedno řešení

Tři příběhy v různých částech světa spolu nějak souvisí. Na jedné straně sebevraždy kněze a jeho manželky na stockholmském náměstí. Na druhé straně Ali, který utekl z Iráku do Švédska, kde po něm jeho dobrodinec požaduje protislužbu, o které se ale nikdo nesmí dozvědět. Na straně třetí v Bangkoku se mladé Švédce boří celý život. Kdo to má na svědomí? A jak to spolu vše souvisí? Mají Fredrika Bergmannová a Alex Recht dost času na vyřešení skládačky?

 

Sedmikrásky

Autorka: Kristina Ohlssonová

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Petr Pochop
Série: Fredrika Bergmanová a Alex Recht
Délka: 11 hodin 28 minut
Vydáno: 6/2017

Přečtěte si více o audioknize Sedmikrásky, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek o knižní předloze.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Kristina Ohlssonová, autorka detektivek, žije ve Stockholmu, vystudovala politologii a pracovala na Ministerstvu zahraničních věcí, švédském Policejním prezidiu nebo Organizaci pro bezpečnost. Publikovala i odborné texty, zaměřené na izraelsko-palestinský konflikt a zahraniční politiku EU. Její druhý román Sedmikrásky, byl v roce 2010 nominován na nejlepší švédský detektivní román roku. Momentálně je autorka zařazována do špičky severských autorů krimi románů.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Sedmikrásky

Téměř dvanáct hodin napětí přináší audio verze krimi příběhu oblíbené a oceňované švédské spisovatelky Kristiny Ohlssonové, kterou pro vaše uši namluvil Petr Pochop. Vyšetřovací tým pod vedením Alexe Rechta, jehož součástí je i Fredrika Bergmanová, se ujímá případu dvojnásobné sebevraždy, na které jim však něco nesedí. Brzy se ukazuje, že pozadí celého případu je mnohem zamotanější, než čekali, a především odkrývají související příběhy, které se odehrály v zemích na druhém konci světa. Ponořte se s nimi do vyšetřování právě nyní i vy.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Sedmikrásky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Sedmikrásky
probíhá od 10. do 23. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Sedmikrásky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedmikrásky
Audiokniha

Ohlssonová, Kristina

Audiotéka.cz, 2017

Zasoutěžte si o vyřešení zapeklité skládačky - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Soutěž o knihu od společnosti KNIHCENTRUM
    Univerzita výjimečných:Zrada trvá do 1.7. 2017?
    Dříve soutěže o knihy od této společnosti trvaly
    pouze týden.

  2. Miloslava napsal:

    Děkuji za vyhranou knihu Čtrnáctá kolonie, v úterý jsem si ji donesla z pošty.

  3. Jirkam napsal:

    Děkuji za včera došlou knihu. Jako vždt mne to velice potěšilo.

Napsat komentář