Vyhrajte humorný příběh o touze mít psa

projekt-pes-ten-muj-perex
Malý Jenda netouží po ničem jiném, než mít psa. Jenže jak si toto přání splnit, když rodiče jsou zásadně proti a jediným spojencem by mohla být babička, které už se ale všechno plete? Možná by stačilo vymyslet dostatečně rafinovaný plán. Nebo ne?

Lapálie se psem

Projekt_pes_Vnitrek.inddJenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa. Jenže jeho rodiče jsou zásadně proti. Jediný, kdo ho chápe, je babička, které se už ale všechno tak trochu plete. A tak s pomocí kamarádky Moniky, jejíž máma cvičí asistenční psy, vymyslí rafinovaný plán, aby rodičům dokázal, že psi můžou být strašně užiteční. Způsobí tak celou řadu vtipných, absurdních situací, a možná, možná nakonec přece jen dostane i psa.

 

Projekt pes (ten můj)

Autorka: Lucie Hlavinková

Vydalo: nakladatelství Albatros
Ilustrace: Sylva Francová
Počet stran: 72
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2017
ISBN: 978-80-00-04636-5

Přečtěte si více o knize Projekt pes (ten můj), kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros patřící pod společnost Albatros Media. Nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

Albatros_Albatros-Media

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku v roce 1949 specializuje na kvalitní původní i překladovou literaturu pro děti. Dnes je součástí společnosti Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Projekt_pes_Vnitrek.inddVyklouzneme potichu ze dveří na zahradu a nevěřícně se zaposloucháme. Telefon se ozývá zpod hlíny na záhoně mezi saláty!
„Co to…?“
Hlavou mi bleskne strašlivé poznání. „Ricky!“
„To byl ten pes!“ vydechne šokovaně máma. „On ten telefon zahrabal!“
„No fakt!“ táta mezitím vydoloval přístroj zpátky a teď ho čistí od hlíny. Štěně bláznivě pobíhá kolem, vrtí ocasem a hrozně se mu líbí, že s ním hrajeme takovou parádní hru a hrabeme taky.
Zato já, kdybych měl ocas jako on, tak bych ho stáhl mezi nohy a zahanbeně sklopil uši. „Tak já už půjdu Rickyho radši vrátit…“ (str. 21)

 

Vyhrajte knihu Projekt pes (ten můj)

Jenda už vyzkoušel všechny možné přesvědčovací metody, ale s žádnou neuspěl. Psa pořád nemá a rodiče o něm dál nechtějí ani slyšet. Možná by ale mohl vyjít nejnovější rafinovaný plán, který vymysleli s kamarádkou Monikou. Díky němu by mohl malý Honza mámě s tátou ukázat, jak jsou psi užiteční. Ovšem celá situace se nečekaně zvrtne a vypadá to, že spíše ztratí i tu poslední špetku naděje. Nebo se mu snad přece jen splní jeho největší přání? To už si přečtěte v příběhu Lucie Hlavinkové plném humorných situací, dobré nálady a barevných ilustrací Sylvy Francové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Albatros patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Projekt pes (ten můj) vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Projekt pes (ten můj)
probíhá od 5. do 18. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti Projekt pes (ten můj)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProjekt pes (ten můj)

Hlavinková, Lucie

Albatros, 2017

Napsat komentář