Vyhrajte vtipné komiksové dobrodružství

ptak-a-vevercak-na-uteku-perex
Bezstarostný Pták má mnoho bláznivých nápadů a přemýšlí, s kým by je realizoval. Úzkostný Veverčák se nezdá jako ideální adept, přesto je osud svede dohromady. Musí se totiž zachránit před vzteklým Kocourem, který číhá za každým rohem.

Na útěku před Kocourem

ptak-a-vevercak-na-uteku-ukazka_1Dva přátelé utíkají o život ve vtipném komiksu plném akce.

Na jedné straně ukecaný, bláznivý a bezstarostný Pták, co lítá z průšvihu do průšvihu a je mu to fuk. Vždycky totiž nějak vyvázne. Na druhé straně úzkostný, věčně ustaraný a ustrašený Veverčák, který nikdy nebyl dál než na sousední pasece a za žádnou, žádnou cenu nechce mít nic společného s někým tak nerozvážným, jako je Pták.

Co tuhle naprosto nepravděpodobnou dvojici svede dohromady a udělá z nich nejlepší přátele? Kocour! Tlustý, vzteklý kocour, který je chce oba sežrat. Jenže nejdřív je musí chytit. A to, jak se ukáže, nebude tak jednoduché.

Vydejte se s nimi na výjimečně zábavnou cestu do jižních krajů. Ale pozor! Kocour číhá za každým rohem a je to vážně hrozná potvora.

Zkušený vypravěč komiksových příběhů James Burks rozehrává hotový akční film, který čtenáře okamžitě vtáhne do děje. Zářivé barvy, napínavý příběh, vtipné dialogy a komiksové bubliny. Jestli tohle nepřivede vaše děti ke čtení, tak už nic!

 

Pták a Veverčák na útěku

Autor: James Burks

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Vratislav Kadlec
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-7577-000-4

Přečtěte si více o knize Pták a Veverčák na útěku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. Také si můžete prolistovat krátkou ukázku.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Ukázka z knihy

ptak-a-vevercak-na-uteku-ukazka

(str. 9)

 

O autorovi

James Burks je americký autor knih pro děti a ilustrátor. Patnáct let pracoval jako kreslíř pro společnosti Walt Disney, Warner Brothers a Nickelodeon, ilustroval několik pohádek a televizních pořadů. V současné době píše a kreslí knihy pro děti. Kniha Pták a Veverčák na útěku (2012) je první díl komiksové série Pták a Veverčák.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Pták a Veverčák na útěku

Americký ilustrátor James Burks má s prací na filmech a pohádkách pro děti bohaté zkušenosti, proto neváhal a pustil se do své vlastní série knih pro malé čtenáře od sedmi let, ve které jsou hlavním postavami Pták a Veverčák. V prvním díle se ti dva vydávají na zábavnou akční cestu do jižních krajů, kam utíkají před Kocourem, pro kterého představují vytouženou pochoutku. Podaří se jim však utéct zákeřné potvoře, která číhá snad všude, kam se pohnou? To už si musíte přečíst sami v komiksu plném barev, dobrodružství a vtipných situací.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pták a Veverčák na útěku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pták a Veverčák na útěku
probíhá od 23. března do 5. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 komiksové knihy Pták a Veverčák na útěku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePták a Veverčák na útěku

Burks, James

Host, 2017

Napsat komentář