Elon Musk jako audiokniha

Elon Musk
Autobiografický román o muži, který uspěl, vyšplhal se na vrchol a stal se podnikatelským titánem i za cenu různých ztrát, získal svoji mluvenou podobu. Příběh čte Filip Švarc. Ideální volba pro všechny milovníky autobiografií a audioknih současně.

Když v Silicon Valley hledali po Stevu Jobsovi nový idol, našli jej ve svérázném Elonu Muskovi. Ve své investigativní biografii přináší reportér Ashlee Vance vyvážený pohled na život podnikatelského titána. Jako jediný novinář strávil desítky hodin se samotným Muskem, s jeho spolupracovníky, přáteli, ale i s protivníky a kritiky, aby vytvořil dechberoucí obraz mimořádného muže na cestě za svými vizemi. Kniha sestavuje mozaiku střípků o Muskově dětství v jihoafrické Pretorii, o prvních vydělaných milionech, o partě podivínů z PayPalu, aby nakonec převládly dva hlavní motivy: elektromobily a létání do vesmíru. Samozřejmě věnuje také méně pozitivním okamžikům z Muskova osobního i pracovního života. Několik rozvodů, odvrácení krachu firmy jen několik hodin před oficiálním vyhlášením a poněkud kontroverzní vztah k zaměstnancům…

Poslechněte si ukázku, kterou poskytlo nakladatelství OneHotBook.

 

Elon Musk (audiokniha)

Autor: Ashlee Vance
Čte: Filip Švarc

Délka: 12 hodin 49 minut
Vazba: CD
Formát: 125×140 mm
ISBN: 8594169480862
Doporučená cena: 369 Kč

Audioknihu Elon Musk vydalo nakladatelství OneHotBook.

 

Doporučujeme

Pokud raději čtete než posloucháte, můžete se podívat na knižní předlohu. A jestliže máte rádi biografické příběhy, projděte si naše tipy.

Ashlee Vance

Ashlee VanceŘadí se k nejuznávanějším americkým publicistům zaměřených na špičkové technologie. Několik let pracoval pro deník New York Times jako reportér v Silicon Valley, pak přešel do časopisu Bloomberg Businessweek, pro který napsal již desítky hlavních článků s tématikou od počítačové špionáže přes výzkum DNA po cesty do vesmíru.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství OneHotBook.

 Filip Švarc

Filip SvarcPrvní filmovou smlouvu mu rodiče podepisovali, když mu bylo šest, k tomu se přidalo i hostování v dětských rolích v Divadle na Vinohradech a v Divadle E. F. Buriana. V roce 1989 nastoupil na Státní konzervatoř v Praze, kde po šesti letech úspěšně absolvoval obor herectví. Po několikaročním hostování v pražském Divadle ABC se v současné době věnuje hlavně dabingu. Jedenáct let také strávil za mikrofonem Fajn Rádia.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství OneHotBook.


Nakladatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeElon Musk (audiokniha)

Vance, Ashlee

OneHotBook, 2016

Napsat komentář