Hellboy po jedenácté v akci

Hellboy 11
Hellboy. Kdo by ho neznal? Temný superhrdina v podobě rudého démona s opilovanými rohy, který se dostal na svět díky nacistům ke konci druhé světové války a od té doby zažívá řadu dobrodružství. Ani jedenácté pokračování nebude výjimkou. Nepřátel ho čeká více než dost…

Hellboy se ve své jedenácté knize bude muset vypořádat s masožravým domem, egyptskými bohy, hordou nemrtvých, pohanskými kulty, upířím mexickým wrestlerem a s ďábelskými mimozemšťany. To vše ve sbírce prací hvězdných kreslířů Mikea Mignoly, Richarda Corbena, Kevina Nowlana a Scotta Hamptona.

 

Ukázka z knihy

Hellboy 11 ukazka

 

Hellboy 11: Ďáblova nevěsta a další příběhy

Autoři: Richard Corben, Mike Mignola, Kevin Nowlan
Přeložil: Jan Kantůrek

Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Formát: 160×240 mm
ISBN: 978-80-88152-07-1
Doporučená cena: 599 Kč

 

Knihu Hellboy 11: Ďáblova nevěsta a další příběhy vydalo
nakladatelství Comics Centrum.

 

Doporučujeme

Pro příznivce komiksů vydává Comics Centrum i další kreslené příběhy jako např. série Sin City, Myší hlídka 1 – Podzim 1152Ragemoor, Darebák nebo 300: Bitva u Thermopyl.


Comics CentrumNakladatelství Comics Centrum vzniklo v roce 2003. Zakladatelé nakladatelství získali své zkušenosti s comicsem již v roce 1993 prací na magazínu Comics Arena a následně stáli u zrodu nakladatelství Crew, jehož pak byli v letech 1997–2000 spolumajiteli. Ve své produkci se Comics Centrum zaměřuje na comicsové příběhy určené především dospělým čtenářům, na díla zajímavá po scenáristické i grafické stránce. Comics Centrum vydává romány v obrazech, např. Sin City, 300,Hellboy, Conan, Silent Hill, 30 dní dlouhá noc, Vampirella.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHellboy 11: Ďáblova nevěsta a další příběhy

Corben, Richard – Mignola, Mike – Nowlan, Kevin

Comics Centrum, 2016

Napsat komentář