Knihy s erotickým nábojem

Knihy_s_erotickym_nabojem
Léto nastoupilo svoji pouť a uvítalo nás žhnoucím sluncem a teplem. K horkým prázdninovým dnům neodmyslitelně patří také vášeň a touha. Okořeňte si líné chvilky u bazénu příběhy naplněnými sexem a láskou!

S naším prvním titulem si uděláme menší výlet za rozkoší napříč staletími. Jak vypadala česká erotická literatura od poloviny čtrnáctého století až do konce století dvacátého? Začtěte se a zjistěte to!

Ve sladké tísni klína

Kniha míří za tématem erotiky napříč staletími – od počátků po rok 1989. Pouť začíná v polovině 14. století dramatickým Mastičkářem a končí texty, které vznikly těsně před „listopadovým uragánem“. Povaha sebraného materiálu je různá, jako se různily doby, kdy jednotlivé příspěvky vznikaly. V publikaci čtenář objeví jak velké postavy dějin české literární erotiky (Jeník z Bratřic, K. H. Mácha, K. J. Obrátil), tak desítky autorů anonymních, zapomenutých nebo dosud neobjevených.
Autorem osvětové předmluvy je esejista Jan Nejedlý. Kniha pojatá zábavným, nenuceným způsobem poslouží dobře ke čtení, listování i snění
v každém věku.

Autor: Radim Kopáč

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 164×161 mm
ISBN: 978-80-7432-585-4
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Ve sladké tísni klína vydalo nakladatelství Paseka.

Ukázka z knihy

Všivé lůno – František Hrubín

Když ukápnu na stůl trochu vína,
v němž se léta utrácí,
prstem kreslím v něm znak tvého klína
jak nezbední školáci.

Mou krev, které je již nyní málo
k naší veliké lítosti,
tvé pohlaví sladce přelévalo
jako škeble marnosti.

A teď, když mi údy slastí strnou,
z dobroty vší slinu nepatrnou uroním,
ach, vzápětí.

Kdybych to byl věděl, lásko, dříve,
horkou kapkou tvoje lůno všivé
zamkl bych jak pečetí! (str. 192)

Přečtěte si také další ukázky z per rozličných autorů.

————————————————

Úspěšný přitažlivý třicátník je zpět, aby se vám naposledy dostal pod kůži. Začtěte se do posledního dílu legendární erotické série a nechte se unést novými humornými příhodami slavného knižního páru.

Spoutaný

V životě by mě nenapadlo, že jednou vlezu do chomoutu. Jenže Kate dokázala nemožné. Změnila mě. Myslím, že se všichni shodneme, že i předtím jsem byl úžasný… Ale teď? I když cesta sem nebyla jen samá duha a postelové radovánky. Došlo i na chyby a nedorozumění, které si v ničem nezadají s řeckými tragédiemi. Naštěstí jsme s Kate ty krušné časy překonali bez újmy. jisté nečekané události z minulého víkendu ve Vegas pár problémů způsobit mohly. Byl to tak trochu… můj závěrečný test. Jo, vím, co si myslíte: Co jsi k čertu provedl tentokrát? Klídek. Ještě mě nesuďte a nežeňte na kastraci, dokud si to neposlechnete celé. A držte se pevně, protože to bude divoká jízda. Nebo jste snad čekali něco jiného?

Autorka: Emma Chaseová
Přeložila: Alena Faltová

Počet stran: 216
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-204-3973-4
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Spoutaný vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Ukázka z knihy

V bytě je ticho. Klid. Je to ten druh ticha, který můžete zažít pouze pár hodin před úsvitem, když je nebe tmavě šedé. Od té doby, co jste tu byli naposled, se to tu změnilo. Jen se rozhlídněte. Na kuchyňské lince vyčkávají sterilizované flašky s dudlíkem a v rohu kuchyně stojí vysoká zeleně vypolstrovaná dřevěná židlička. Police a zdi jsou zaplácané zarámovanými fotkami.

Na některých jsem já s Kate, na většině z nich je ale zachyceno tmavovlasé dvouleté stvoření s hnědými oduševnělými kukadly a ďábelským úsměvem.

Střih do ložnice. Dvě svíjející se těla na posteli, částečně přikrytá pomačkanými hedvábnými přikrývkami. Moje boky se pohybují v dlouhých pomalých kroužcích. Myslím, že misionářská poloha získala špatnou reputaci neprávem. Není nudná. Dovolí chlapovi převzít kontrolu, udat tempo a má na dosah všechna tajná zákoutí, která přimějí ženu sténat a zabořit nehty do jeho lopatek. (str. 11)

Zaujala vás tato kniha? Zjistěte více informací také o ZapletenémZaskočeném a Zkroceném, předchozích dílech této série.

————————————————

Co chtít od života, když si myslíte, že máte vše? Změnu samozřejmě! Přesně k té se odhodlá hrdinka následující knihy, která je vedená touhou objevit své pravé já. Svérázná cesta za rozkošemi všeho druhu začíná!

Jíst, meditovat, milovat

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

Elizabeth má vše, co se od moderní Američanky očekává: manžela, dům a úspěšnou kariéru. Jenže místo aby se cítila šťastná, pohlcuje ji panika, zoufalství a zmatek. Odhodlá se tedy k radikálnímu kroku. Úplně sama se vydá na roční pouť kolem světa.
V Itálii studuje umění rozkoše, flirtuje, nezřízeně hoduje a přibere deset nejšťastnějších kilogramů svého života. V Indii absolvuje čtyřměsíční duchovní cestu do vlastního nitra, na níž nechybí ani tak zdánlivé protiklady, jako je meditace, černý humor, mantry a vize.

V Indonésii, kde se stane žačkou svérázného starého šamana, pak hledá svůj konečný cíl: rovnováhu a schopnost vybalancovat si život.
JÍST… Kvůli pár stonkům chřestu a italským novinám jsi zničila náš společný život?
MEDITOVAT… Uvidíš tak nádherný věci, že se ti bude chtít hodit po Tádž Mahálu šutrem.
MILOVAT… Jste-li svobodná žena cestující po Bali, nejlepší odpověď na otázku „Jste vdaná?“, zní: „Zatím ne.“

Podle knihy vznikl rovněž úspěšný film s Julií Roberts v hlavní roli.

Autorka: Elizabeth Gilbertová
Přeložil: Dušek Zdík

Počet stran: 350
Vazba: brožovaná
Formát: 129×206 mm
ISBN: 978-80-7359-504-3
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Jíst, meditovat, milovat vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

Přála jsem si, aby mě Giovanni políbil.

Ach, ale je tu tolik důvodů, proč by to byl příšerný nápad. Tak pro začátek, Giovanni je o deset let mladší než já a – jako většina Italů, kterým je méně než třicet – pořád ještě žije se svou matkou. Už tyto dvě okolnosti z něj dělají nepravděpodobného romantického partnera pro někoho jako já, pětatřicetiletou americkou ženu s vlastní kariérou, která právě prošla neúspěšným manželstvím a ničivým, nekonečným rozvodem, bezprostředně následovaným vášnivým románkem, jenž skončil zlomeným srdcem. Po této sérii ztrát jsem se cítila smutná, křehká a připadalo mi, že je mi asi tak sedm tisíc let. Už jenom čistě z principu jsem nemohla uvalit své lítostivé a zničené staré já na bedra roztomilého, bezúhonného Giovanniho. A kromě toho jsem konečně dospěla do věku, kdy se žena začíná zamýšlet nad tím, jestli tím nejmoudřejším způsobem, jak překonat rozchod s jedním hnědookým mladíkem, je promptně si pozvat do postele dalšího. Proto jsem měla za sebou několik měsíců samoty. A proto jsem se také rozhodla, že strávím celý rok v celibátu. (str. 15)

————————————————

Může být chtíč počátkem pevného vztahu? Ruby Millerová to rychle zjistí. Celý měsíc v náruči nejvíce sexy chlapa na světě byl nezapomenutelný, ale dokáží spolu pokračovat i po návratu ze služební cesty, která je svedla dohromady?

Božský milenec

Jediný milenec, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo!
Když se Ruby Millerová dozví, že ji šéf posílá na prodlouženou pracovní cestu do New Yorku, je v šoku. Jako jedna z nejnadějnějších a nejbystřejších mladých inženýrek v Londýně to z profesního hlediska zvládne levou zadní. Děsí ji ale fakt, že bude celý měsíc pracovat – a spát v jednom hotelu – s Niallem Stellou, firemním expertem na městské plánování a nejvíc sexy chlapem na světě, po kterém už pár měsíců kouká. Niall ale ani neví, že Ruby existuje…, dokud ho noční let plný laškovného flirtu nepřinutí všimnout si jí.
Čerstvě rozvedený Niall se neumí uvolnit ani porušovat pravidla a co se týká žen, je naprosto bezradný. Přesto hned pozná, že otevřená Kaliforňanka Ruby je jako závan čerstvého větru. Ruby si vezme za úkol dostat sexy Brita z jeho ulity, a když se do toho pustí, není cesty zpět. Užívat si tisíce kilometrů od Londýna je pro oba jednoduché, co se ale stane s těžce vystavěným vztahem po jejich návratu?

Autorka: Christina Laurenová
Přeložila: Květa Oakland

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7462-940-2
Doporučená cena: 348 Kč

Knihu Božský milenec vydalo nakladatelství Jota.

Ukázka z knihy

„Taky jsem řekla dlouhýho jak nějakej podělanej hřebec.“ Zatvářila se provinile, ale pak se vrátila ke kabelce. „Kluci z účetního stejně potřebujou trochu uvolnit.“ S dramatickým gestem ukázala na tmavou chodbu před námi. „Teď jsme nejspíš podle tvých představ dostatečně samy?“
Vysekla jsem jí hravou poklonu. „Prosím. Povídej.“
Přikývla, soustředěně svraštila obočí. „Jen říkám, že logicky musí být obří.“
„Logicky,“ zopakovala jsem a snažila se zadržet úsměv. Srdce mi radostně poskakovalo, jako ostatně vždy, když jsme mluvily o Niallovi Stellovi. Spekulování o velikosti jeho přirození mě nejspíš jednou zničí. (str. 8)

Pokračujte ve čtení ukázky.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVe sladké tísni klína
Erotika v české literatuře od počátků po dnešek

Kopáč, Radim – Schwarz, Josef – Šofar, Jakub

Paseka, 2016

zobrazit info o knizeSpoutaný

Chaseová, Emma

Mladá fronta, 2016

zobrazit info o knizeJíst, meditovat, milovat

Gilbertová, Elizabeth

Metafora, 2016

zobrazit info o knizeBožský milenec

Laurenová, Christina

Jota, 2016

Napsat komentář