Zahrajte si o podivné dobrodružství letu 305

Let-305-perex
Let s číslem 305 z New Yorku do Londýna se nezdál ničím výjimečný, dokud se na palubě letadla neudálo něco, co zapříčinilo jeho pád. Přeživší pasažéři navíc brzy zjišťují, že se ocitli v jiném světě, než ze kterého odlétali. Jak je to možné?

Záhadné události okolo letu 305

Na cestě z New Yorku do Londýna dojde ke zřícení letu 305. Tak začíná dobrodružství, které bude mít dopad na celé lidstvo.

Ti, kteří přežili, brzy zjistí, že svět, v němž stroj havaroval, je odlišný od toho, který před několika hodinami opustili. Kde jsou? Proč tam jsou? Jak se dostanou zpět domů? Vyšetřit tuto záhadu se pokouší pět hlavních protagonistů: spisovatelka Harper, investor Nick Stone, německá vědkyně Sabrina Schöderová, počítačový génius Yul Tan a syn miliardáře Grayson Shaw.

Nové skutečnosti okolo havárie letadla, které postupně vyplývají na povrch, odhalí, že někteří pasažéři vědí víc než ostatní. Odpovědi dovedou Harper a Nicka k odhalení obrovského spiknutí, které se týká i jejich životů.

Dílky skládačky do sebe začnou postupně zapadat a Harper si společně s Nickem uvědomí, že mají moc změnit budoucnost a zachránit svět… nebo ho zničit.

 

Let 305

Autor: A. G. Riddle

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Tomáš Bíla
Počet stran: 368
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-7505-261-2

Přečtěte si více o knize Let 305, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout také ukázku.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Ta ženská vedle mě se zatím ani nepohnula. Je předkloněná, hlavu vmáčknutou mezi kolena a ruce sepjaté za ní, přesně jak jsem jí poradil.
„Hej,“ zaskřehotám na ni.
Nehýbá se.
Natáhnu ruku a odhrnu jí světlé vlasy na stranu. Nepatrně pootočí hlavu, upře na mě pohled jediného, krví podlitého oka a pak se pomalu začne zvedat, dokud její štíhlou tvář nevidím celou. Druhé oko má úplně stejně zarudlé. Od spánku až k čelisti se jí dělá velká modřina.
„Jste v pořádku?“
Přikývne a polkne. „Myslím, že jo.“
Co teď? Zkontrolovat, jestli nemá otřes mozku? „Jak se jmenujete?“
„Harper. Harper Laneová.“
„A kdy jste se narodila, Harper?“
„Jedenáctého prosince.“ Zlehka se usměje a ročník si nechá pro sebe. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Let 305

Když přežijete pád letadla, jistě to s vámi silně otřese. A představte si, když navíc zjistíte, že svět, ze kterého onen stroj vzlétnul, se zásadně liší od toho, kde havaroval. Pět hlavních hrdinů se proto snaží přijít celé záhadě na kloub a především spisovatelka Harper a investor Nick si uvědomují, že jejích pátrání a hlavně jeho výsledek může ovlivnit budoucnost celého světa. Strhující sci-fi román z pera A. G. Riddlea se možná na první pohled zdá jako klasický příběh novodobých trosečníků, ale přesvědčte se, že za ním stojí mnohem více.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Let 305 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Let 305
probíhá od 7. do 20. dubna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 sci-fi knihy Let 305

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLet 305

Riddle, A. G.

XYZ, 2016

Zahrajte si o podivné dobrodružství letu 305 - DISKUZE

Počet reakcí: 7
  1. bronec napsal:

    Díky za výhru, Kniha Poslední poutník došla v pořádku.

  2. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Dobrý den,
    šlo o soutěž o dvě knihy pro děti z AM. Výhry budou rozesílat zřejmě až po veletrhu Svět knihy, takže se můžete těšit, že do konce května výhru obdržíte.
    Hezký den

  3. dankag napsal:

    Dobrý den, viděla jsem se ve výhercích na začátku dubna,kdypak se můžu těšit na knížečku :)

  4. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Nevím jesli mně uniklo vyhodnocení soutěže o knihu Let 305, která skončila 20.4.2016. Nebo zatím tato soutěž ještě nebyla vyhodnocena?
    Děkuji za informaci.

    • Markéta Markéta napsal:

      Dobrý den, všechny skončené soutěže jsou vyhodnocené, tj. i tato, jen se již (vzhledem k datu) v seznamu vyhodnocených soutěží nezobrazuje. Výherce najdete na soutěžní stránce po kliknutí na tlačítko Přejít na stránku soutěže.

      • Hojaro napsal:

        Děkuji za radu. Můj tip (1613) byl těsně vedle. Nešťastné číslo 13? Správný tip byl o chlup víc (1614). Nevadí, snad se zadaří příště.

Napsat komentář