Získejte audio verzi oblíbené fantasy povídkové knihy

Zaklinac-I-Posledni-prani-komplet-perex
Fanouškům klasických fantasy knih jistě nemusíme představovat polského autora Andrzeje Sapkowského, ani hlavního hrdinu jeho knih. První povídková kniha se šesti příběhy navíc nyní vychází i jako audio verze. A vy ji můžete vyhrát.

Živoucí fantasy svět

Polský autor Andrzej Sapkowski vytvořil živoucí fantasy svět, ve kterém sledujeme osudy Geralta z Rivie, zaklínače, bělovlasého zabijáka monster a magických tvorů. V hlavních rolích v audioknize uslyšíte Jiřího Plachého jako vypravěče a Jiřího Dvořáka jako Geralta a mnohé další.

Zaklínač Geralt je hlavní postavou povídek a pětidílné románové ságy, které společně vydají na sedm knih. První povídkovou knihu Zaklínač I. Poslední přání přináší Audiotéka v šesti dramatizovaných audioknihách s desítkami herců, unikátními zvukovými efekty a původní hudbou Petra Hanzlíka v režii Jakuba Taberyho.

Obsah:

  1. Zaklínač – Zaklínač I. Poslední přání
  2. Zrnko pravdy – Zaklínač I. Poslední přání
  3. Menší zlo – Zaklínač I. Poslední přání
  4. Otázka ceny – Zaklínač I. Poslední přání
  5. Konec světa – Zaklínač I. Poslední přání
  6. Poslední přání – Zaklínač I. Poslední přání

 

Zaklínač I. Poslední přání – komplet

Autor: Andrzej Sapkowski

Vydavatel: Audiotéka.cz
Interpreti: Jiří Plachý, Jiří Dvořák a další
Série: Zaklínač
Délka: 11 hod. 32 min.
Vydáno: 8/2015

Přečtěte si více o audioknize Zaklínač I. Poslední přání – komplet, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Zaklínač I. Poslední přání – komplet

Vydejte se do živoucího světa fantasy a seznamte se s Geraltem z Rivie. Tento bělovlasý muž je nejen zkušeným zaklínačem, ale také vymítač magických příšer z dávných bájí a legend. Jestliže patříte mezi fanoušky klasických fantasy knih, budete nadšeni – knihy vycházejí i v audio verzi, ve které se role Geralta zhostil Jiří Dvořák. Neváhejte a zaposlouchejte se do souboru šesti povídek právě nyní.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Zaklínač I. Poslední přání – komplet vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Zaklínač I. Poslední přání – komplet
probíhá od 12. do 25. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Zaklínač I. Poslední přání – komplet

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZaklínač I. Poslední přání – komplet
Audiokniha

Sapkowski, Andrzej

Audiotéka.cz, 2015

Napsat komentář