Inspirace do kuchyně

kuchyne
Pokud hledáte svěží a neotřelé tipy do kuchyně, pak si pročtěte dnešní ryze kuchyňské tipy!

Naše první kniha je ideálním dárkem pro nadšené kuchaře i kuchařky, kterým nevyhovuje nudný a obyčejný sešit s rychle naškrábanými recepty. Moje oblíbené recepty jsou originální kuchařkou, kterou si majitelé mohou doplnit sami, a navíc se mohou nechat inspirovat radami a vychytávkami, kterých je kuchařka plná!

Moje oblíbené recepty

Počet stran: 176
Vazba: kroužková vazba
Formát: 235×245 mm
ISBN: 978-80-204-3796-9
Doporučená cena: 299 Kč

Kniha – album na nejlepší recepty, které každý během svého života nashromáždí – tu z časopisu, další od přátel či z internetu… Praktická dárková věc s kroužkovou vazbou a převázaná gumičkou je rozdělena na klasické kapitoly: předkrmy, první chody, druhé chody, přílohy a dezerty. Všude najdete v úvodu kapitol nějaký tip či radu. Další vychytávkou jsou kapsy na výstřižky, které obsahuje každá pevná karta oddělující kapitoly. Součástí knihy je i zadní kapsa s kartonovými jmenovkami pro hosty či rejstřík receptů pro rychlé hledání v tomto zápisníku. Hlavní prostor je však věnován samotným receptům, které si na každou stránku může sběratel vepsat. Vždy jsou tu přehledné kolonky pro suroviny, návod na přípravu i dobu trvání jídla nebo počet porcí.

Knihu Moje oblíbené recepty vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Ukázka z knihy

mojeoblibenerecepty   oblibenerecepty

————————————————

A pokud hledáte tipy a rady, které z vašeho lahodného dortu udělají umělecké mistrovské dílo, nebo třeba jen potřebujete pomoc s ozdobením dortu pro vaše děti, pak je kniha Pečeme a zdobíme dorty tou nejlepší volbou!

Pečeme a zdobíme dorty

Autorka: Carol Deaconová
Přeložila: Eva Fuková

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 190×248 mm
ISBN: 978-80-7359-467-1
Doporučená cena: 349 Kč

Více než 300 rad, technik a výrobních tajemství… Máte dojem, že by to chtělo při pečení dortů něco nového, nápaditého, co by z vašich výtvorů udělalo obdivované originály? Kniha vám poradí spoustu praktických řešení a překrásných sladkých dekorací. A co je nejlepší? Jejich výroba je až překvapivě snadná a levná. Dozvíte se, jaký je rozdíl mezi fondánem a marcipánem, jak se s nimi má zacházet, jak se zdobí krémem nebo čokoládou, jak se dortové ozdoby tvarují, barví, mrazí, přilepují… Jaké nástroje budete potřebovat a jak přesně při své cukrářské tvorbě postupovat. Tři sta tipů, rad, nápadů a návodů vám poradí, jak na to.
Veselé dortíky pro děti, vtipné dorty pro přátele, krémové košíčky, romantické svatební dorty… to všechno bude potěchou nejen pro mlsné jazýčky, ale i pro oko. Vaše dorty zkrátka odteď budou vypadat, jako by vyšly z dílny profesionálního cukráře.

Knihu Pečeme a zdobíme dorty vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

mojedorty   jaknato

Prolistujte si také  ukázku ze stránek nakladatelství!

————————————————

Jestli patříte mezi ten typ lidí, který stále nestíhá, a hodily by se vám časově nenáročné recepty, pak oceníte pomocnou ruku, kterou kuchařka Od pondělí do pátku 2 určitě je!

Od pondělí do pátku 2

Autorka: Jana Vašáková

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 195×250 mm
ISBN: 978-80-204-3851-5
Doporučená cena: 299 Kč

Pokračování úspěšné kuchařky, kde se dozvíte, jak snadno a rychle připravit večeře na každý den jen do 30 minut. Nechte se inspirovat šéfredaktorkou časopisu F.O.O.D. Janou Vašákovou, která je osobně navařila a otestovala na své rodině. V kuchařce Od pondělí do pátku 2 vás čeká 70 sezonních receptů připravených z ingrediencí dostupných na našem trhu. Právě jednoduchost jídla a zároveň pestrost v chuti může přinést fantazii do vaší každodenní kuchyně.

Knihu Od pondělí do pátku 2 vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Ukázka z knihy

rychlevecere   odpondelidopatku  rychleodpatku

Předchozí díl:

odpondelidopatku1


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete nejen tyto knihy za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoje oblíbené recepty

Mladá fronta, 2015

zobrazit info o knizePečeme a zdobíme dorty
Jak na to

Deaconová, Carol

Metafora, 2016

zobrazit info o knizeOd pondělí do pátku 2
Rychlé večeře do 30 minut

Vašáková, Jana

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář