Zasoutěžte si o pohled do nitra Christiana Greye

Grey-perex
Mnoho žen o něm sní a snilo, milovalo ho, ale pouze jedna pronikla až do jeho srdce – neohrabaná Anastasia Steeleová. A právě nyní máte možnost do jeho myšlenek a života nahlédnout i vy. Dlouho očekávaná kniha Grey vám to dovolí.

Christian a Anastasia počtvrté

CHRISTIAN GREY má rád kontrolu v každé situaci. Jeho život je uspořádaný, disciplinovaný a naprosto prázdný – až do dne, kdy do jeho kanceláře vpadne půvabně neohrabaná a rozevlátá Anastasia Steeleová. Po jejím odchodu se na ni Christian snaží zapomenout, ale místo toho se zmítá v bouři emocí, kterým nerozumí ani jim nedokáže odolat. Vypadá to, že na rozdíl od žen, s nimiž se stýkal dřív, do něj Ana vidí – že přes masku úspěšného obchodníka užívajícího si luxusní životní styl pronikne až do Christianova chladného a zraněného srdce.

 

Grey

Autorka: E. L. James

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Zdeňka Lišková
Počet stran: 560
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-7505-259-9

Přečtěte si více o knize Grey, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Temnota se probouzí, rychle a mocně mi svírá hrudník a tlačí se do krku, kde hrozí, že mě zaškrtí a zadusí.
Ne. Nedotýkej se mě.
Chytám ji za ruku, rty se letmo otřu o kloubky prstů a přetáčím se, aby na mě už nemohla sáhnout.
„Nesahat,“ vydechnu a políbím ji, abych nějak utlumil strach.
„Proč nemáš rád, když se tě někdo dotýká?“
„Protože se mnou život vyjebal, Anastasie. Všechno, co ze mě zbylo, je padesát různých odstínů šedi.“ Po dlouhých letech terapie je to jediná věc, kterou jsem si absolutně jistý.
Pátravě pozvedne obočí, chce víc informací. Jenže není potřeba, aby ty moje sračky znala. „Můj vstup do života byl velmi drsný. Nechci tě zatěžovat detaily. Prostě na mě nesahej.“ Otřu se špičkou nosu o její, vyklouznu z ní, posadím se a stahuju si kondom, který odkládám vedle postele. „Myslím, že tímto jsme ukončili základní výcvik. Jaké to bylo?“ (str. 258)

 

Vyhrajte knihu Grey

Která z fanynek trilogie Padesát odstínů šedi může říct, že nepropadla kouzlu Christiana Greye? Pokud mezi ně patříte i vy, neměla by vám uniknout nejnovější kniha E. L. Jamesové, která vám nabídne celý příběh znovu a tentokrát z pohledu právě tohoto úspěšného obchodníka. Jak s ním otřásl Anin odchod a odmítnutí jeho nabídky? Co ho k ní znovu a znovu přitahovalo? To si pojďte přečíst právě nyní. A věřte, že o erotické napětí a choulostivé scény nebude pochopitelně opět nouze.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Grey vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Grey
probíhá od 5. do 18. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Grey

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGrey
Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye

James, E. L.

XYZ, 2016

Napsat komentář